Roronoa Zoro
WB gitsin önce kafasını, göğsünü kaptırmasın Akainu'ya, sonra Shanks'a karşı gelebilir.
Sanki Shank kapışsa Akainu'yla darbe almadan easy win yapacak.WB gitsin önce kafasını, göğsünü kaptırmasın Akainu'ya, sonra Shanks'a karşı gelebilir.
Darbe almak ayrı, kesin ölümle sonuçlanacak yara almak ayrı. Akainu resmen yendi WB'yi.Sanki Shank kapışsa Akainu'yla darbe almadan easy win yapacak.
adam hastaydı hasta olmasa akainu bunlari yapamazdı ha ben de shanks yener diyorum ayrıcaWB gitsin önce kafasını, göğsünü kaptırmasın Akainu'ya, sonra Shanks'a karşı gelebilir.
Tamam da konunun içeriğine bi' bak istersen. MF WHITEBEARD diyor. Roger ile kapışan WB değil.adam hastaydı hasta olmasa akainu bunlari yapamazdı ha ben de shanks yener diyorum ayrıca
Olmayacak şey değil. Akainu'dan darbe demek, bir yerlerini kaybetmek demektir. Her dövüşen delinecek veya kolunu, bacağını kaptıracak değil ya.Sanki Shank kapışsa Akainu'yla darbe almadan easy win yapacak.
ben bunu görmemişim sagolTamam da konunun içeriğine bi' bak istersen. MF WHITEBEARD diyor. Roger ile kapışan WB değil.