Oden sağ kol değil zaten.bence en güçlü sağ kol rayleigh ve oden'i katmazsak marco zaten.
Oden sağ kol değil zaten.bence en güçlü sağ kol rayleigh ve oden'i katmazsak marco zaten.
1. Ligyonkou>amiral>sağ kol
bu denklem değişmez.
Yıllardır söylediğim şey.Tek farkı Mihawk orada olmamış.1. Lig
Dragon, Kaido, sakazuki
2. Lig
Kuzan, big mom
3. Lig
Shanks kizaru mihawk
Ve bu listedeki 8 kişiden hiçbiri bir diğerini basit bir savaşla yenemez ?
Anlık düşüncem bu yönde.. Değişebilir mi? Her zaman
Reis güç olarak en vasıfsız Amiral olan Fujitoraya karşı Marconun şansı nedir ?Yıllardır söylediğim şey.Tek farkı Mihawk orada olmamış.
Yumruk yediği için değil Garp önce beni öldürmeniz gerektiği yani engel olduğu için sürpriz atak şansı ortadan kalktığı için bir daha denemedi. Adam Anka hasar alsa bile meyvesi ile iyileştirebiliyor.Garp dümdüz bir yumrukla aklını çıkardı yahu. Marco aynı yumruğu yememek için bir daha oraya doğru uçmadı. Rockslara attığı yumruğu atsa Marco savaş bitene kadar sedyede yatardı.
Ama bir sınırı var art arda Garp'ın yumruklarına veya magmaya veya deprem saldırılarına ölür. BB nasıl öldürememiş dersen bak işte orası soru işareti.Yumruk yediği için değil Garp önce beni öldürmeniz gerektiği yani engel olduğu için sürpriz atak şansı ortadan kalktığı için bir daha denemedi. Adam Anka hasar alsa bile meyvesi ile iyileştirebiliyor.
Gördüğümüz kadari ile kafa kafaya derim ben.Tabi Fuji ciddileşirse ne olur bilemiyorum.Görmek lazım.Reis güç olarak en vasıfsız Amiral olan Fujitoraya karşı Marconun şansı nedir ?
Dressrosada Meyvesine karşı tam hakimiyeti olmadığını da unutmamak lazım. Meyveyi çözdüyse favori Fujidir. Ama bence de kafa kafaya oynarlar.Gördüğümüz kadari ile kafa kafaya derim ben.Tabi Fuji ciddileşirse ne olur bilemiyorum.Görmek lazım.
daha önce yazmıştım üşendim şimdi tekrar yazmaya1. Lig
Dragon, Kaido, sakazuki
2. Lig
Kuzan, big mom
3. Lig
Shanks kizaru mihawk
Ve bu listedeki 8 kişiden hiçbiri bir diğerini basit bir savaşla yenemez ?
Anlık düşüncem bu yönde.. Değişebilir mi? Her zaman