Antik Silah olabilir doğru.Antik silahlar belki. Adı üstünde silah olursa tabi.
Sanmıyorum.Zirve Teach
Antik Silah olabilir doğru.Antik silahlar belki. Adı üstünde silah olursa tabi.
Sanmıyorum.Zirve Teach
Garpın Rockslara attığı öpücük yumrukları bile teklemedi.Karanlıkla çekip ağzına deprem yumruğunu patlatmak?
Evet.Karanlıkla çekip ağzına deprem yumruğunu patlatmak?
Ben karşılaşacaklarını sanmıyorum ama yonko üstü Teach, bu kadar ters meyvelerle tekler muhtemelen.Sanmıyorum.
Aslında ağzının içine karadelik açıp tüm iç organlarını emcüklese yeter, ikinci meyveye gerek yok. :/Karanlıkla çekip ağzına deprem yumruğunu patlatmak?
Garp dümdüz bir yumrukla aklını çıkardı yahu. Marco aynı yumruğu yememek için bir daha oraya doğru uçmadı. Rockslara attığı yumruğu atsa Marco savaş bitene kadar sedyede yatardı.Garpın Rockslara attığı öpücük yumrukları bile teklemedi.
Aynen aynen. Kizaru > Newgate => Marco baya tutarlı görünüyor.One piece evreninde kartları yeniden dağıttı. En güçlü sağ kol olduğu kesin gibi bir şey, Beckman pistolcusüyle bunu kıyaslamak Marcoya hakaretdir.
artık güç dengesi
Amiral>Yonko=>Marco
Reis Işık meyvesini 2 kere hiçbir şeymiş gibi geçti ve Magma tankladı. Ben ihtimal vermiyorum amaEvet.
Ben karşılaşacaklarını sanmıyorum ama yonko üstü Teach, bu kadar ters meyvelerle tekler muhtemelen.
Oda'nın güç kullanım şekli bu kadar agresif değil yoksa iyi taktik.Aslında ağzının içine karadelik açıp tüm iç organlarını emcüklese yeter, ikinci meyveye gerek yok. :/