Dofy amiral için kendini sakladı, başka ne yapacaktı? Güce yeten sarayıma gelsin dedi. Dofy ne ayarı sanki? Wate chanı örnek al az.@gyjbsch Dof, tüm ailesi yenilirken ne yaptı diyeceğim, hiç olmayacak. Marco'ya fanlığım yok ama MF'de elinden geleni yaptı, amiral ayarı adam işte. Wb'yi nasıl kurtarabilirdi orada sence?
+1 Doğru yoldasın hiç sapma. Dof'un büyüklüğü daha ileride anlaşılacak.Marco en son topukluyordu. Baktı Ace malı Akaınu ya rest falan çekiyor. Ace diye bağırıyordu.
Seni foruma getirtmek için bak vs konusu açtım burada ne yapıyorsunuz. Git Mihawk'a sar.Konu 3-4 gündür yukarıda ama anketi yok ayıp. :/
Anket ekleyin lütfen. :/
Dofa verilen oyun yüzdesi Marco gözüktüğünde azalacak. Tespitim bu şekilde.
Samimi söylüyorum sen Dof hakkında yorum yapma. Birde fan damarın tutunca önünü alamıyozDofy amiral için kendini sakladı, başka ne yapacaktı? Güce yeten sarayıma gelsin dedi. Dofy ne ayarı sanki? Wate chanı örnek al az.
+1 Doğru yoldasın hiç sapma. Dof'un büyüklüğü daha ileride anlaşılacak.
Seni foruma getirtmek için bak vs konusu açtım burada ne yapıyorsunuz. Git Mihawk'a sar.
Samimi söylüyorum bende, ne yazdım oraya. Marco kim, o gitsin babası mı gelsin dedim.Samimi söylüyorum sen Dof hakkında yorum yapma. Birde fan damarın tutunca önünü alamıyoz
Beşiktaş esprisi yapasım geldi ama aramızda kaldıramayıp ağlayan arkadaşlar var. :/8 - 0 vay Değişir gerçi birazdan.