Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Marco ve Dofu hep denk görürdüm fakat şu Jackin çıkışıyla fikrim az biraz değişti. Marco daha güçlüdür doftan. Dofun saldırıları Luffyye bile ciddi zarar veremiyorken Marcoya vereblimesi saçma olur. Fakat Dof Marcoyu kuş kafesinin içinde bırakıp dışarı çıkıp ironik bir şekilde yenebilir. Marcoya yakışan bir ölüm olur bu :/
Bu efsaneyi de ilk kim çıkardı cidden merak ediyorum.Açın mangayı bakın.Doflamingo nasıl duvara yapışmış başını öne eğmişse meyve uyandırdıktan sonra da aynısını Luffy için çiziyor mangaka.Luffy aynı akibete uğruyor yani.Daha nasıl ciddi zarar verecek Doflamingo.

Luffy son darbe ile bitirici vuruşu yapıp en fazla hasarı verdi orası ayrı.Ancak zarar veremedi denmesi komik kaçıyor biraz.
 
Konu 3-4 gündür yukarıda ama anketi yok ayıp. :/
Anket ekleyin lütfen. :/

Dofa verilen oyun yüzdesi Marco gözüktüğünde azalacak. Tespitim bu şekilde.
 
@gyjbsch Dof, tüm ailesi yenilirken ne yaptı diyeceğim, hiç olmayacak. Marco'ya fanlığım yok ama MF'de elinden geleni yaptı, amiral ayarı adam işte. Wb'yi nasıl kurtarabilirdi orada sence?
 
Dof Akainuyu görse tövbe abi der. Marco hepsine girişti koçum benim be. Marco öttürür Dofu. Dayanıklılık nasıl oluyormuş gösterir. Dofun kendisi bile Marcooya özenmiş ki ''bende iyileştireyim biraz'' demiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık