Bence de Doffy alır.
Çokta önemli değil anlıyorsunuz demi.? Düzelttim ama .Yalniz kucuktur isareti kullanmissin uyarayim dedim
Bu efsaneyi de ilk kim çıkardı cidden merak ediyorum.Açın mangayı bakın.Doflamingo nasıl duvara yapışmış başını öne eğmişse meyve uyandırdıktan sonra da aynısını Luffy için çiziyor mangaka.Luffy aynı akibete uğruyor yani.Daha nasıl ciddi zarar verecek Doflamingo.Marco ve Dofu hep denk görürdüm fakat şu Jackin çıkışıyla fikrim az biraz değişti. Marco daha güçlüdür doftan. Dofun saldırıları Luffyye bile ciddi zarar veremiyorken Marcoya vereblimesi saçma olur. Fakat Dof Marcoyu kuş kafesinin içinde bırakıp dışarı çıkıp ironik bir şekilde yenebilir. Marcoya yakışan bir ölüm olur bu :/
Alamaz, Marco dan bir şey beklemeyin, tüm ailesi MF de katledilirken ne yaptı.Marco alır. Konu daha Dresrossa Arc'a gelmeden açılmış sanırım, güncel bilgiler ile Marco'nun alacağını düşünüyorum.
Ne güzel yorum öyle.+1Mingo alır ulan. Adamın meyvesi >All yani buğ meyve şimdi.. Marco nun meyvesinin daha ne yetekleri var bilemem..
Marco en son topukluyordu. Baktı Ace malı Akaınu ya rest falan çekiyor. Ace diye bağırıyordu.Alamaz, Marco dan bir şey beklemeyin, tüm ailesi MF de katledilirken ne yaptı.
Ne güzel yorum öyle.+1