Doffy fanı olsam ayaklanma başlatırım 15-0 nedir
Doffy fanı bile marcoya oy atmış yazıklar olsun.
Doffy fanı bile marcoya oy atmış yazıklar olsun.
Sanırsın Marcoda kuso kuso nomi var.Ayıp ayıp. Yav tümen sistemine mi takıldınız ben anlamadım. Marco yu boşverin adamın meyvesi über diyorum yav ..
Eğer aklı olsa Kuma, Mihawk ve 2y sonra beklediğim Hancock o seviyede olabilir. Ayıboğanın önü açık belki amiral bile harcayabilir.Yonkou sağ kolları > şikiler (tek ayıboğandan şüpheliyim)
Tamam yok yok da Marco bitmiştir şimdi ye ayıboğan avlayacak onu ..Sanırsın Marcoda kıytırık meyve var.
Eğer aklı olsa Kuma, Mihawk ve 2y sonra beklediğim Hancock o seviyede olabilir. Ayıboğanın onu açık belki amiral bile harcayabilir.
Farketmez Ayıboğan belli değil belki diş geçirebilir Marcoya ama Dofun şansı yok.Tamam yok yok da Marco bitmiştir şimdi ye ayıboğan avlayacak onu ..
Ben onu bunu anlamam. Ayıboğan Schi değil mi ?Farketmez Ayıboğan belli değil belki diş geçirebilir Marcoya ama Dofun şansı yok.
600 adamı katleden birine güçlü o boşverin diyorlar Dof ve diğerlerine ise ilk yanlışta tehditi basıyorlar. Mesele savaş lordluğu değil. Dof Luffy'yi bitirecek hatta ciddi yaralayabilecek bir saldırıya sahip değil anka onun neyine? Neyse fazla oyalandım ben yarın akşam tekrar şey ederiz bu konuyu. İyi geceler sizlere.Ben onu bunu anlamam. Ayıboğan Schi değil mi ?
Bırak bunların gözü Dofy nefretinden kör olmuş. Dofy şuraya Fuji'yi gömse o zaten amiral değildi derler.Ben onu bunu anlamam. Ayıboğan Schi değil mi ?
Hee Marco diyen herkes Dof haterı imiş :/Bırak bunların gözü Dofy nefretinden kör olmuş. Dofy şuraya Fuji'yi gömse o zaten amiral değildi derler.