Tekme ile bina kesmesi normalde parmaklarıyla et kesmesimi anormal?Manga'da da öyle ne yapıyor adam tırnaklarıylamı kesiyor Smoker'ı volvimi la bu
Tekme ile bina kesmesi normalde parmaklarıyla et kesmesimi anormal?Manga'da da öyle ne yapıyor adam tırnaklarıylamı kesiyor Smoker'ı volvimi la bu
Mangadan takip ediyorum zaten.Anime sahnesi o.
Evet Dof yavaşca Smoker'a yaklaştı ve parçalarım seni kız diye tırmıkladı ağzını yüzünüTekme ile bina kesmesi normalde parmaklarıyla et kesmesimi anormal?
Tamam şimdi anlayabildim ne demek istediğini Eğer Marco'nun meyvesi mitolojilerdeki anka kuşu gibiyse yenilenmesi lazım aslında ama Oda nasıl tasarladı bilemiyoruz doğal olarak.Onun farkındayım zaten benim demek istediğim hakili saldırılar meyveyi daha fazla zorlar iyileşme hızı ve sürekliliği aynı olmaz bence. Haki eklenmiş saldırı ile Marco'nun kolunu koparsan o kolun tekrar çıkacağını sanmıyorum ben tabi bu durum kesin değil benim fikrim o yönde
Adam kolunda deniz taşı varken yediği darbeyi iyileştirebiliyor hakiyimi iyileştirmeyecek yahu.Tele gerek yok, tekmeye haki ekleyipte keser yani. Hakili darbeyi iyileştiremez Marco.
İyileştiremiyor olabilir. Misal Marco savaşta bi ton darbe aldı ama sadece başı bandajlı idi.Adam kolunda deniz taşı varken yediği darbeyi iyileştirebiliyor hakiyimi iyileştirmeyecek yahu.
Sbs'deki bilgiye göre meyvesinin iyileştirme gücünün bir sınırı varmış.Bir yerden sonra iyileşemiyor yani.Nasıl ölür bu Marco o zaman? Ortadan ikiye ayrılsa yani yine iyileştirecek mi, ya da biri üstüne bassa fısk diye ezse sağa sola dağılsa yine iyileşirse nasıl ölecek?
Bu adam işi biliyo çare hakiİyileştiremiyor olabilir. Misal Marco savaşta bi ton darbe aldı ama sadece başı bandajlı idi.
Acaba garp çok sert vurdu ondan mıydı