İchiryu
Elindeki yol poneglyphi parçasını verdi kesin. Görüceksiniz, İchiryu demişti dersiniz.Bildiğin yenmiştir adamı. Ya da ben nasıl öleceğini buldum demiştir. Adadan aşağı atla felan demiştir.
Elindeki yol poneglyphi parçasını verdi kesin. Görüceksiniz, İchiryu demişti dersiniz.Bildiğin yenmiştir adamı. Ya da ben nasıl öleceğini buldum demiştir. Adadan aşağı atla felan demiştir.
Bence çok saçma olurdu. Kaido'yu öyle bir tanıttı ki iflah olmaz ipe sapa gelmez biri olarak adamı olan Jack'e bak yaptığı yıkıma amiral olan gemiye dalmasına. Kaido desen daha azman asabi biri gibi gözüktü bana. Shanks zaten ona poneglypi verse diyekim Oden'in ölümüne zemin hazırlamış olurdu. Oden'e Shanks'ın verdiği Poneglyp'i okutmak isteyen Kaido Oden'i haşladı. Bence başka bir şey çıkmalı en azından bir iki savaşmalılar ki Wb ile bile tokuşturdu gövde gösterisi yaptı bu adam.Kaido'nun elindeki yol poneglyphini belki de Shanks vermiştir.
Olabilirliği var.Elindeki yol poneglyphi parçasını verdi kesin. Görüceksiniz, İchiryu demişti dersiniz.
O değilde sen diyince aklıma geldi. Eski tayfandan birisini haşlıyorlar, sen gidip bi el atmıyorsun. Yazıklar olsun şenks.Bence çok saçma olurdu. Kaido'yu öyle bir tanıttı ki iflah olmaz ipe sapa gelmez biri olarak adamı olan Jack'e bak yaptığı yıkıma amiral olan gemiye dalmasına. Kaido desen daha azman asabi biri gibi gözüktü bana. Shanks zaten ona poneglypi verse diyekim Oden'in ölümüne zemin hazırlamış olurdu. Oden'e Shanks'ın verdiği Poneglyp'i okutmak isteyen Kaido Oden'i haşladı. Bence başka bir şey çıkmalı en azından bir iki savaşmalılar ki Wb ile bile tokuşturdu gövde gösterisi yaptı bu adam.
Kaidou'da 2 yıl beklemiş mi atlamak için?Bildiğin yenmiştir adamı. Ya da ben nasıl öleceğini buldum demiştir. Gökyüzü adasından aşağı atla felan demiştir.
Hazır değildir.Kaidou'da 2 yıl beklemiş mi atlamak için?
Ölmeye mi? 2 yılda hazırlanmış yani?Hazır değildir.
Onu düşündüm. Ama belki de 2 yıl sonra denemiştir İlk seçeneğim asıl seçeneğim. Ona cevap vermedin?Kaidou'da 2 yıl beklemiş mi atlamak için?
İntihar etmek öyle kolay bir şey değilÖlmeye mi? 2 yılda hazırlanmış yani?
Haberi yoktur.O değilde sen diyince aklıma geldi. Eski tayfandan birisini haşlıyorlar, sen gidip bi el atmıyorsun. Yazıklar olsun şenks.
Wano Shogun'uyla, Dof'la anlaşma yapan bir adam bu Kaido. İşine bir geldi mi iş yapıyorlar yani. Hah Dof veya Shogun bir şey dese kafasını kırar ama huyuna, suyuna gittin mi ellemiyor belli.Bence çok saçma olurdu. Kaido'yu öyle bir tanıttı ki iflah olmaz ipe sapa gelmez biri olarak adamı olan Jack'e bak yaptığı yıkıma amiral olan gemiye dalmasına. Kaido desen daha azman asabi biri gibi gözüktü bana. Shanks zaten ona poneglypi verse diyekim Oden'in ölümüne zemin hazırlamış olurdu. Oden'e Shanks'ın verdiği Poneglyp'i okutmak isteyen Kaido Oden'i haşladı. Bence başka bir şey çıkmalı en azından bir iki savaşmalılar ki Wb ile bile tokuşturdu gövde gösterisi yaptı bu adam.