Çok Kötüye oy at sende sürekli, aramıza katıl.Çizemeyeceği için 5 gün 10 gün diye sallıyor adam, kafa rahat nasıl olsa. Ama elindeki bu kadar malzemeyi kullanamaması da kabul edilebilir bir şey değil bence.
Gerçekten sen o dövüşü sevdin mi? Ne gördük ki, G4 açılışı ve bitişi, yarım saat ne olduğu belli değil.Dof vs Luffy'yi güzel çizdi ama ayıp ediyon. :/
Genelde oy atmayarak tepkimi koyuyorum ben. Ama bi daha böyle göstermeyip sallarsa affetmem basarım çok kötüye.Çok Kötüye oy at sende sürekli, aramıza katıl.
Gerçekten ayıp, hiç göstermeyeceği şeyleri sallıyor.
Gerçekten sen o dövüşü sevdin mi? Ne gördük ki, G4 açılışı ve bitişi, yarım saat ne olduğu belli değil.
Şimdiden kendini çok kötüye basmaya hazırla en iyisi :/Genelde oy atmayarak tepkimi koyuyorum ben. Ama bi daha böyle göstermeyip sallarsa affetmem basarım çok kötüye.
İnşallah basmam demek isterdim ama haklısın durum oraya gidiyor. Basarım ben de hiç acımam.Şimdiden kendini çok kötüye basmaya hazırla en iyisi :/
Mangada bas gitsin ama animede orta ve üzeri iyidir.Genelde oy atmayarak tepkimi koyuyorum ben. Ama bi daha böyle göstermeyip sallarsa affetmem basarım çok kötüye.
Animeyi izlemiyorum ya sadece çok önemli şeylerin olduğu bölümlere bakıyorum. Onlar da tatmin etmiyor ve yine oy vermiyorum genelde.Mangada bas gitsin ama animede orta ve üzeri iyidir.