-Akainu Aokiji'yi merak etmiyorum açıkçası.Berabere gitmişler ama sonra Akainu almış yürümüş. (Bence)
-Shanks Kaido'yu aklını kullanarak ikna etmiştir.Bence başka bi açıklaması yok bunun :/
-Shanks vs Mihawk.Çok merak ediyorum gerçekten.Bence Shanks aldı.Sonrasında ise farkı açtı
Mihawk'ın alması gibi bişey olmadığından vsyi görmeme rağmen eminim neredeyse :/ Ha neden sonucundan emin olduğum bişeyin görmek istiyorum.Şu mihawk=yonko sözleri tükensin diye :/
-Shanks vs Teach.Bu vsyide merak ediyorum.Shanks çizilmesine rağmen almıştır gibi.Teach'in nasıl yara bıraktığınıda hayal etsemde mangada görmek güzel olur.
-Roger vs Garp.Benim bundan yana bi şüphem yok.Garp baya baya sağlam dövüşmüştür Roger ile.Ama şüphesi olan arkadaşlar var.Görülmesi iyi olabilir.
-Jack vs Fujitora. Gösterilmesi iyi olur.2-3 sahnede olsa
-Kaido vs Kid ittifakı.Bence bi dövüş olmamıştır bu.O yüzden fazla bi merak bağlamıyorum buna
-Kaido vs Moria tayfası.Kaido içinden geçmiştir bunların :/
-Zephyr vs Edward Weevil.Daha filler olup olmadığı bile tartışılan bi mevzu.Görmek isterim
-Roger vs Shiki.Görmek isterdim açıkçası
-Rayleigh vs Kizaru.Bu da öyle :/
Diğer seçendeğine gelince açıkçası aklıma pek bişey gelmedi.Çoğunu yazmışsın zaten.Eline sağlık güzel anket olmuş.