Savaş çizimleri çok hoş gerçekten. Hatırlattığın iyi oldu. Güncele geleyim:dBayiliyorum su legend of the northern blade ya heyt be!
Savaş çizimleri çok hoş gerçekten. Hatırlattığın iyi oldu. Güncele geleyim:dBayiliyorum su legend of the northern blade ya heyt be!
Hangi saldırıdan bahsediyorun?Naruto mangasını okuyan varsa minatonun 3. Büyük ninja savaşında yaptığı saldırı mangada gösteriliyormu çünkü animesinde görmedim
Ona göre mangasını okuyacam
nasıl bir soru anlayamadım.Naruto mangasını okuyan varsa minatonun 3. Büyük ninja savaşında yaptığı saldırı mangada gösteriliyormu çünkü animesinde görmedim
Ona göre mangasını okuyacam
Obitonun üzerine kaya düştüğü flasbackte minato ordunun en önündeydi arkada ordu elinde minatonun kunailerini tutuyorduHangi saldırıdan bahsediyorun?
Bahsettiğin sahne manganın 242. bölümünde muhtemelen. Savaç gösterilmiyor, sadece değinilmiş..Obitonun üzerine kaya düştüğü flasbackte minato ordunun en önündeydi arkada ordu elinde minatonun kunailerini tutuyordu
Üzüldüm, Teşekkürler yinedeBahsettiğin sahne manganın 242. bölümünde muhtemelen. Savaç gösterilmiyor, sadece değinilmiş..
İngilizce bölümler Manga4Life'da var.Şunun bölümleri olan var mı acaba? Gereksiz işler seriyi yayınladığı için siteden kaldırmış manga-tr ekibi....