O galiba. Rengi falan benziyor.O kadar da inceledim, nasıl kaçmış gözümden Sevindirik oldum şimdi. Chopper'in arkasındaki de Komatsu'nun pengueni mi acaba?
O galiba. Rengi falan benziyor.O kadar da inceledim, nasıl kaçmış gözümden Sevindirik oldum şimdi. Chopper'in arkasındaki de Komatsu'nun pengueni mi acaba?
Bu abi aslında kötü karakter olarak iyi ama ruh hastası Toguro ile aynı arcta olması pek öne çıkamamasına sebep oldu.Bu abi Yu Yu Hakusho’da harcanmış. Hunter’a koysaymış keşke üstat Togashi. Adam psikopat çizmesini iyi biliyor.
Yine çok da kötü işlenmedi. Dövüş turnuvası arcında dövüş gücü olmayan bir karakter olarak fazlasıyla yer aldı. Ama karakterin potansiyeli daha fazlaydı evet. :/Bu abi aslında kötü karakter olarak iyi ama ruh hastası Toguro ile aynı arcta olması pek öne çıkamamasına sebep oldu.
İlk ortaya çıktığı zaman Aizen'e benzettiğimi hatırlıyorum.Senin de dediğin gibi yeteri kadar süre aldı ama benim beklentilerim saha fazlaydı.Yine çok da kötü işlenmedi. Dövüş turnuvası arcında dövüş gücü olmayan bir karakter olarak fazlasıyla yer aldı. Ama karakterin potansiyeli daha fazlaydı evet. :/
HxH'den Morena aklıma geldi. Bu karakterin ismi neydi?Bu abi Yu Yu Hakusho’da harcanmış. Hunter’a koysaymış keşke üstat Togashi. Adam psikopat çizmesini iyi biliyor.
Sakyo. Morena da baya iyi karakterdi.HxH'den Morena aklıma geldi. Bu karakterin ismi neydi?