Fujimoto'nun en kaliteli işi.Gözatmanı tavsiye ederim.Fire Punch okuyan varsa önerir mi? Güzel mi?
Fujimoto'nun en kaliteli işi.Gözatmanı tavsiye ederim.Fire Punch okuyan varsa önerir mi? Güzel mi?
Okurken ne oldu lan şimdi falan diyorsun ama okumayı bırakamıyorsun.Güzel bir seri.Kaynak buldun mu bilmiyorum da mangadenizinde tüm bölümler var ayrıca serimangada çevirmeye başlamış.Fire Punch okuyan varsa önerir mi? Güzel mi?
İçmeden sarhoş kafası yaşatan seri diyorum ben ona hsjsjsksFire Punch okuyan varsa önerir mi? Güzel mi?
10 bölüm çevrilmiş, iyiOkurken ne oldu lan şimdi falan diyorsun ama okumayı bırakamıyorsun.Güzel bir seri.Kaynak buldun mu bilmiyorum da mangadenizinde tüm bölümler var ayrıca serimangada çevirmeye başlamış.
Fire Punch Manga Oku - Seri Manga
Yetim kardeşler Agni ve Luna, dünyayı kara boğan Buz Cadısı gibi, özel yeteneklere sahip “kutsanmış” kişilerdendi. Ancak bir gün kendi türünden birisi, Agni ve köyüne saldırdı. Agni hariç herkes...serimanga.com
3-4 sene önce yapsalardı net Akagi listede yer alırdı.Ölmeden önce hangi serinin sonunu görmek istiyorsunuz adlı anketin sonuçları:
A Japanese vote for the 10 most manga people want to see its end before death, the arrangement came as follows:
10-Hajime no Ippo
9-Kingdom
8-Kobo-chan + Berserk
6-JoJo's Bizarre Adventure
5-Golgo 13
4-Glass Mask
3-Hunter X Hunter
2-One Piece
1-Detective Conan
* Voting by 200 men and women between 30-40 years old
Jojo's Bizarre Adventure zaten ayrı bölümlerden oluştuğu için bu gidişle Araki ölene kadar devam edicek.Bu yüzden sonunu görmek zor.Ölmeden önce hangi serinin sonunu görmek istiyorsunuz adlı anketin sonuçları:
A Japanese vote for the 10 most manga people want to see its end before death, the arrangement came as follows:
10-Hajime no Ippo
9-Kingdom
8-Kobo-chan + Berserk
6-JoJo's Bizarre Adventure
5-Golgo 13
4-Glass Mask
3-Hunter X Hunter
2-One Piece
1-Detective Conan
* Voting by 200 men and women between 30-40 years old
7-8 tane ayrı bölümü vardı en son yorumlardan hatırladığım kadarıyla. Çok uzun bir seri sanırım. Bir animesine bakayım dedim 5-6 part gördüm.Jojo's Bizarre Adventure zaten ayrı bölümlerden oluştuğu için bu gidişle Araki ölene kadar devam edicek.Bu yüzden sonunu görmek zor.
Spoiler vermek gibi olucak ama JoJo zaten altıncı bölüm itibariyle sona erdi.7 ve 8. bölümler farklı bir evrende geçiyorlar bu yüzden ayrı bir hikaye bile denilebilir bu iki bölüme.7-8 tane ayrı bölümü vardı en son yorumlardan hatırladığım kadarıyla. Çok uzun bir seri sanırım. Bir animesine bakayım dedim 5-6 part gördüm.