Zaten o partlar ile beraber seinen dergiye geçiş yaptı.Spoiler vermek gibi olucak ama JoJo zaten altıncı bölüm itibariyle sona erdi.7 ve 8. bölümler farklı bir evrende geçiyorlar bu yüzden ayrı bir hikaye bile denilebilir bu iki bölüme.
Bu da 2008 yılında derginin kırkıncı yılı için yaptığı çalışmaymış:Murata Yusuke'nin Weekly Shounen Jump 2000. sayı için yaptığı çalışma:
Seri zaten Stone Ocean zamanında da Seinen gibi hissetiriyordu.SBR sanırım ilk baş Shonen Jump'ta yayınlandı sonradan Ultra Jump'a geçti.Zaten o partlar ile beraber seinen dergiye geçiş yaptı.
Fanlar bence haklılar.Watsuki denilen şerefsiz Avrupa ve Amerika'da yaşasaydı şuan sokakta yaşıyor olurdu.Ruoruni Kenshin'in mangakası hakkında iyi ki Japonya'da yaşıyor da kariyeri mahvolmadı diyen fanlar var.
Neyse başkalarını eleştirince karma bir şekilde dönüyor bana en iyisi susayım.
Murata'yı severim de Gintama'dan, Toriko'dan Katekyo Hitman Reborn'dan karakter göremedim. 400 civarında ve fazla bölüm yayınlanmış seriler, ufak da olsa yer almalılardı.Murata Yusuke'nin Weekly Shounen Jump 2000. sayı için yaptığı çalışma:
Sağ alt köşede Toriko'dan Coco var.Murata'yı severim de Gintama'dan, Toriko'dan Katekyo Hitman Reborn'dan karakter göremedim. 400 civarında ve fazla bölüm yayınlanmış seriler, ufak da olsa yer almalılardı.
O kadar da inceledim, nasıl kaçmış gözümden Sevindirik oldum şimdi. Chopper'in arkasındaki de Komatsu'nun pengueni mi acaba?Sağ alt köşede Toriko'dan Coco var.