Gözlüklü Erdoğan ne alaka. :/Kengan Omega çizeri Daromeon'un 2020 temalı çizimi.
Gözlüklü Erdoğan ne alaka. :/Kengan Omega çizeri Daromeon'un 2020 temalı çizimi.
Evet.Hakuto No Ken'den güzel.
Güzel seri. Ana karakterin beklentileri karşılamak, toplumda kabul görmek için oynadığı roller, oluşturduğu personalar ile gölgesi arasındaki çatışmaları konu almaktadır. Kısaca içsel bir yolculuk hikayesi diyebiliriz.Fire Punch okuyan varsa önerir mi? Güzel mi?
Dünya Sağlık Örgütü başkanı bu adam galiba.Gözlüklü Erdoğan ne alaka. :/
Hala devam ediyor mu bu?Yemişim fire punch'ı. Terra Formars okuyun. Amerika'daki siyahi sokak çete üyeleri kılıklı haman böcekleri var. Ahanda burada da ''Yu vana fayt. Kam hiirr!'' pozu vermişler.
Bunun çok az bölümü çevriliydi, yarım bırakılmış bir seriydi yıllar önce. Yoksa gerçekten ilgi çekici ve ruh hastası bir mangaydı bu biliyorum. Okunur her türlü.Yemişim fire punch'ı. Terra Formars okuyun. Amerika'daki siyahi sokak çete üyeleri kılıklı haman böcekleri var. Ahanda burada da ''Yu vana fayt. Kam hiirr!'' pozu vermişler.
Devam ediyor.Hala devam ediyor mu bu?
Bir Türkçe çevirisine bakayım, ismini çok duydum da merak ettim. Konusunu bile okumadım yani ..Güzel seri. Ana karakterin beklentileri karşılamak, toplumda kabul görmek için oynadığı roller, oluşturduğu personalar ile gölgesi arasındaki çatışmaları konu almaktadır. Kısaca içsel bir yolculuk hikayesi diyebiliriz.
Hikaye olarak bence Chainsaw Man'a göre ayakları daha yere basıyor.
Okumadım konusunu ya Testere okurken çok duydum muhabbetini de merak ettimKonusuna bakmadın herhalde.
Garip bir seri. Meraktan okuyorsun, ne oluyor pek anlamıyorsun sonra da sorgulamadan okumaya devam ediyorsun veee bitiyor. Sonu da beyin yakıyor. Öyle ilginç bir şey. Pek normal bir seri gibi değil.