Fantastik eserleri seviyorsan kaçırma.Bende okuyacak bir kitap arıyordum sizce nasıl önerirmisiniz ?
Fantastik eserleri seviyorsan kaçırma.Bende okuyacak bir kitap arıyordum sizce nasıl önerirmisiniz ?
Seviyorum ama almadan fikrinizi öğrenim dedim.Fantastik eserleri seviyorsan kaçırma.
Benim için Yüzüklerin Efendisi seviyesine en yakın olan eser.Seviyorum ama almadan fikrinizi öğrenim dedim.
İyimiş o kadar yüksek seviye de tutuyorsan bir şans verilir.Benim için Yüzüklerin Efendisi seviyesine en yakın olan eser.
Zor kitaptır, haberin olsun. Yani her şey hakkında detaylı açıklamalar bekleme. Kitapta olaylar anlatılıyor sadece.İyimiş o kadar yüksek seviye de tutuyorsan bir şans verilir.
Bende de bu var, herkese aynısını mı göndermişler acaba. Yoksa birbirine yakın zamanda sipariş verildiği için mi öyle denk geldi? İki tane de Fahrenheit 451 ayracı göndermişler.Kitap geldi, kalitesini çok beğendim. Hem dış, hem de iç sayfalar dokununca kendisini belli ediyor.
Kitabın içinden karakter kartı çıktı. İki yüzünde farklı ırklar var.
Her kitapta aynı kartlar olabilir.Bende de bu var, herkese aynısını mı göndermişler acaba. Yoksa birbirine yakın zamanda sipariş verildiği için mi öyle denk geldi? İki tane de Fahrenheit 451 ayracı göndermişler.
Herkese aynısını gönderiyorlar.İleride belki farklı ayraçlar da yapabilirler.Bende de bu var, herkese aynısını mı göndermişler acaba. Yoksa birbirine yakın zamanda sipariş verildiği için mi öyle denk geldi? İki tane de Fahrenheit 451 ayracı göndermişler.
Ciltli olan gelmiş, işteyim eve geçince atarım foto.