150 lira ve üzeri alışverişe kargo bedavaymış ilknoktada bu arada.12 lira da kargoya say, 62'ye geliyor.
Olur da indirim de denk gelmiş deyip yanına başka bir şey almak isteyen olursa diye yazayım dedim, Kadim Kanunlar serisi gibi mesela.
150 lira ve üzeri alışverişe kargo bedavaymış ilknoktada bu arada.12 lira da kargoya say, 62'ye geliyor.
Ya ben kargoyla birlikte 62 ye aldım ama yeni gördün şu ciltli olayını ben ciltli istiyorum ilknokta da sipariş iptal yok.150 lira ve üzeri alışverişe kargo bedavaymış ilknoktada bu arada.
Olur da indirim de denk gelmiş deyip yanına başka bir şey almak isteyen olursa diye yazayım dedim, Kadim Kanunlar serisi gibi mesela.
Karton kapak bir zaman sonra dagılıyor, eskiyor, siliniyo filan. Yoksa kapak iyimiş kötüymüş hiç ilgilenmiyorum. Bakmadım dahi güzelmi diye.Ciltlisi gerçekten vasat altı görünüyor. Karton kapak almak da istemiyorum, arada kaldım.
Düzenli olarak mesaj da girdim keşke mesajları okusaydın.Ya ben kargoyla birlikte 62 ye aldım ama yeni gördün şu ciltli olayını ben ciltli istiyorum ilknokta da sipariş iptal yok.
Attım bakalım.Düzenli olarak mesaj da girdim keşke mesajları okusaydın.
Siparişi verdiğin zaman önemli galiba. Buradaki adrese bir mail at hemen. Belki hemen dönüş olur.