Ciddi misin ? :/ Moria kim ? Lucci kim ? Dev koramiral kim ? Teach ve Garp harici çöp zaten.Ha op evreninde 10 dorukilik elemanlara göre baya yüksek seviyedeler tabii de şu an karşılaştığımız isimlerle kıyaslayınca güçlü buluyorsan farklı düşünüyoruz diyeyim.Teach.
Garp.
Croco(Jozunun yumruğuna dayanan adam), gölge dolu Moria, dev koramiral, Lucci... kısacası tüm yendikleri.
Sen Luffy'nin darbe vurabilip de etkilemediklerini saysana bi, merak ettim.
Teach ve Garp haricindeki adamların g2li yumruklardan etkilenmeleri zaten şu an ki azmanlar için çok çok düşük bir seviyede kaldıklarının göstergesi.Onun dışında Teach'i geçiyorum.Teach koluna sinek konsa kıvranacak bir tip zaten.WB'nin depreminden sağ çıkmış adamı 2y önceki Luffy'nin saldırı gücüyle kıyaslamam.Garp'ta aynı şekilde.Onun g2 Luffy'den etkilendiğini nerden çıkardın ? Başından 2 damla kan akmasını falan kastediyorsan bana göre kanıt değil.
Luffy'nin darbe vurupta etkilenmediklerini yazmaya gerek yok.İlla öyle birilerini görmemiz gerekmiyor.Luffy'nin saldırı gücünden aşağı yukarı bir sonuç çıkarabiliyorsun.G2 Luffy ve G4 Luffy arasında saldırı gücü bakımından nasıl bi fark var sence ? Bence baya bir fark var.Artı olarak 2y önceki Luffy ve sonraki Luffy arasında da doruki olarak bi fark vardır.Yani bi tarafta daha iyi bir dorukisi olan g4lü Luffy'nin saldırılarına dayanan bir Kata diğer tarafta daha düşük dorukili g2 Luffy'nin yumruğuna canı yanan Magellan.