Zehri isabet ettiremiyor sonuçta. Geleceği gören birisine nasıl isabet ettirebilir kiÇok zaman geçtiği için unuttum manga sahnelerini. Anime versiyonunda ayak uyduruyor G2 hızına.
Zehri isabet ettiremiyor sonuçta. Geleceği gören birisine nasıl isabet ettirebilir kiÇok zaman geçtiği için unuttum manga sahnelerini. Anime versiyonunda ayak uyduruyor G2 hızına.
Arkadaş bu konuda haklı olabilir. Bende bu şekilde düşünüyorum.Öldürememişlerdir. Yaralayıp atlatmışlar ve hemen savaşa gelmişlerdir.
Sonra da Magellan dayanamayıp kendinden geçmiştir falan.
Ettiremezse Zehri salar.Zehri isabet ettiremiyor sonuçta. Geleceği gören birisine nasıl isabet ettirebilir ki
Etkilenmeyen -vuramadığı logia hariç- beri gelsin.Bu Magellan'da Enel'in azcık gelişmiş versiyonu.Enel nasıl iyi bir meyve yemiş çöpse Magellan'da aynı şekilde iyi bir meyve yemiş yarı-çöp.2y önceki Luffy'nin yumruklarından etkilenmek nedir ? Kata parça pinçik eder.
Hayata küsmüştü en son İntihar edecekti zor tuttular. Kendine aşırı güvenmenin sonu. Rütbesi de düşürüldü o yüzden pek bir şey beklemiyorum şahsen.Arkadaş bu konuda haklı olabilir. Bende bu şekilde düşünüyorum.
Çünkü oldukça tehlikeli ve bulaşıcı bir meyvaya sahip.
Shilliew şuan yonkou sağ kolu olduysa Magellan da olabilirmiş eğer korsan olsaydı
Magellan İmpel down olayından sonra boş durduğunu düşünmüyorum o da kendini geliştirdi elbet.
Ve yabana atılacak bir tip değil.
Saldırı teknikleri çok çeşitli hatta fazlasıyla çeşitli...
Kim etkilenmiş ? Hatırlayamadım.Etkilenmeyen -vuramadığı logia hariç- beri gelsin.
Teach de duvara yapıştı ama sonra malum, Magellan çok küçümseniyor.İlk defa biri bana diz çöktürüyor diyordu Magellan G2 yiyince. Üç beş mochi darbesi yerse yenilir.