1v1 kalmasına laf atmıyorum. 1010'da gördüğümüz şeylerin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Zoro hayatını adeta bir vuruşa adadı , ölümüne bir saldırı yaptı bunu kendisi diyor zaten. Bırakın da o çapta birisi kalıcı bir yara bıraksın.
Kaldı ki Zoro şu an yerde kalkamayacak vaziyette tam da olması gerektiği gibi , öte yandan Luffy'ye bakıyorum 3 günde yonkou seviyesine ulaşmış , yediği saldırının birkaç katını yiyor ki bu saldırı zamanında kendisini bayıltan bir saldırı ; tak diye kalkıyor adam. Zaten Eiichiro Oda da Kaidoyu nasıl indirteceğim gibi bir cümle sarfetmiş. Çok da mantık aramamak lazım bence bu laftan sonra. Çünkü Oda bile nasıl yapacağını bilmiyor ki saçmalıyor 1010'da olduğu gibi
Ben o karşılaşmada Sanji'nin delik deşik olmasını bekliyorum yalnız. Şimdiki Luffy gibi bir anda güle oynaya kalkıp "Kanabona kral haki ekledin demi çakaalll" gibi saçma sapan bir şekilde dövüşmeye başlarsa onu da saçma bulurum. Ayrıyetten o tahminimi bir başka dövüş olan Katakuri vs Luffy'ye dayandırarak yaptım. Aynı şekilde Sanji zorlanırsa hiçbir sıkıntı yok demektir
İyi de dostum. Şuan Thunder Bagua'nın Luffy'e tek atmasının ardından, Ragnarok yeyip ayağa kalkması mantıklı mı onu konuşmuyoruz ki ? Diğer karakterlerin başarısı üzerinden gidiyoruz. Zoro'nun en über saldırısıyla Lucci'ye yara açıp, aradan çıkmaktan öte bir gücü olamazdı Enies Lobby'de de.. bu iş şimdide böyle önceden de böyle oldu. Sanji, elbette Luffy'e göre daha az zorlanır Luffy'den. Luffy kadar zorlansa da bir şey değişmez. Queen'e dokunan olmadı, Sanji, Maria'dan dayak yemiş durumdayken girecek savaşa. Aynı şekilde Kaido'da 9 Kınla ve 5 Nova ile baş etmiş bir durumdayken 1v1'e evrildi savaş. Yine ortada bir adaletsizlik olmuyor. Zoro'da, Sanji'de, Luffy'de eski arclarda gelişen eşleşmelere göre dengesiz bir eşleşme almış olmuyor.
Luffy'nin gülmeleri boş Kaido'nun ne hallere sokacağını az çok biliyoruz, eski arclardan bildiğimiz gibi..