Kaçırıldığını düşündüğüm nokta şu, Luffy bu seviyeye East Bluedaki halinden çıkmadı. Zaten kendisi Yc1 seviyesindeydi. Hyo ile antreman yaparak gücünü katladı ve Katadan gözlemi kapmasına benzer şekilde Kaido'dan kral hakiyi kaptı.
Yani denklem şöyle
Eğitim sonrası amiral
Dövüş sırasında yonkou.
Ha evet bu çok hızlı oldu buna katılıyorum bak. Zaten o yüzden 2. seçeneği işaretledim. Ama shounenlerin janrı bu biraz da. Daha genel düşünecek olursak çocukların bir sene içinde 50 yaşındaki adamları geçtiği seri. Aynısı Lucci'de de yaşandı. Lucciden tek yedi. Sonrasınea bir anda havadan power up edindi. Evet havadan Aokijiden sonra geliştirdim dedi de bunu geliştirebileceği düzgün bir zaman aralığı yok.
Bu mesele kral hakiye bağlandı işte. Kral hakinin en güçlü haki çeşidi olduğu defalarca söylendi. Altı biraz fazla ani dolduruldu evet. Ama kullanmayı öğrenip öğrenmemek ciddi fark yaratıyor.
Bu henüz daha başlangıç
. Tüm dövüşlerde olduğu gibi Luffy işin sonunda delik deşik olacak, hastanelik hale gelecektir. Zaten daha en başında böyle olsa nasıl sürsün ki dövüş.
Bir de bir şey soracağım en başında teke tek kalmasına lafım yok dedin, peki o zaman tam olarak nasıl bir şey bekliyordun?