Aynen bu yorumuna katılıyorum. Yani Luffyi istese 2 sene sonra daha güçlü halde getirirdi. G4ü sinirlamazdi falan ama bunları tercih etti. Ben kendimi tekrar etmiş gibi olucam ama shounen olduğundan işin içine dram katmak istediğinden böyle yaptığını düşünüyorum.Keşke ana karakterden biraz zaman ayırıp işleseydi çok memnun olurdum şahsen.
Shounen de bir yere kadar. Luffy dopingli G4 ile geçici olarak o seviyelere çıkacağına direkt o seviyede gelse kimse bir şey demezdi. Doffy'de o kadar zorlanmasına şaşırmıştım mesela. Sonra bir de bunun üstüne Doffy'i komutan bile edip etmeyeceği belli olmayan bir seviyede lanse etti. O zaman insan ister istemez diyor bu yonkou ne kadar güçlüdür nasıl inecek diye. Onu da güzel işleyemedi. Luffy'i daha güçlü tasarlamalıydı baştan. Ya da yonkouyu bu kadar uçurmamalıydı. Ya da aradaki dövüşleri daha iyi ayarlamalı basamakları düzgün çıkarmalıydı.
Ayrıca hepsini geçtim One Piece bir endüstri olmuş durumda etkilediği bir cok alan var. Büyük paralar dönüyor okuyucuyu heycanlandiracak şeyler vermeli bize göre yanlış gelsede Japonya'da seviliyor böyle olaylar demekki heycan yaratmasi falan okuyucuyu kaybetmemesi hatta artırması için de yapıyor olabilir yani bunu tamamen duygusal meselelerden ötürü yada ne bileyim yaptirtiyorlardir.