Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin Kaido'yu Teke Tek Dövüşte Yenmesi Mantıklı mı?

Luffy'nin Kaido'yu teke tekte alması mantıklı mı?


  • Kullanılan toplam oy
    161
Ama bazılarının bu kadar sinirlenmesinde Zoro=Luffy argümanının çökmesinin etkili olduğu düşüncesindeyim.
Aslında bu kadar komik bir düşünce'nin var olması bile saçmaydı. Daz Bones karşısında Luffy daha çok zorlanırdı yorumlarını görmemek için iyi oldu ama Luffy'nin rakibine Zoro'nun diş geçirmesi..


Daifuku'dan, pardon Daifuku'nun cininden ikidir ayar yiyen adama Queen, Zoro'ya, King yakıştıranlar.. Luffy'e 1v1 de Kaido yakıştıramıyor. (Ama Zoro'ya o adamın kellesini yakıştırıyorlar.. sorsan güç dengesi saçma :)) Luffy, Zoro ve Sanji'ye göre dövüşlerinde her zaman daha çok zorlansada Aldığı ligdeki adamlar ilk, iki, üç adamına tek yürür.

Sanji, Bon Clay, Zoro, Daz Bones alırken, Luffy'de Crocodile aldı.

Sanji, Jyabura, Zoro, Kaku alırken Luffy, Lucci aldı.

Sistem, denklem, matematik her zaman buydu hüzünlenmeye gerek yok. Sanji, Zoro'ya en iyilerini yakıştırırken Luffy'e düşük vermek pek dürüstçe olmuyor. Ayrıca dengesiz güç artışından/hızlı güç artışından konuşacaksak. Luffy, Dof, Cracker, Katakuri ile vs atarken, Zoro'nun son rakibi Pica, Sanji'nin de /hatırlayamadım bile../ idi. Enma, Suit ile oldu bittiye gelen adamlarla Luffy karşılaştırmayalım.
 
Zoro Luffy'den güçlü dönmüştür denkleminin bir gram bile doğru olduğu ortaya çıkmamıştır Law'ın Dof performansı ile şimdiki performansına bakın anlarsınız ne demek istediğini yazarın :D
Valla dostum yarın bir gün Oda çıksa dese ki Luffy Zoro'dan çok güçlü hatta Zoro ve Sanjiyi aynı anda yener dese, meseleyi İlluminatiye, dünyayo gizlice yöneten reptilianlara bağlar, O Oda'nın gerçek olmadığını kılık değiştirmiş reptilian olduğunu iddia eder ve gene kabul etmezler.
 

Üye silindi 5781

Daifuku'dan, pardon Daifuku'nun cininden ikidir ayar yiyen adama Queen, Zoro'ya, King yakıştıranlar..
--->Sanji ; Daifuku'nun normal boyutundan , sırf masa sahnesi yüzünden ayar yer
+Sanji ayar yedi oooooo
--->Gemide adeta gemi boyutundaki Daifuku'ya karşı başarılı bir mücadele verir.
+....
O da saçma bu da saçma demek zor değil.
Zoro olayının düşünüldüğü kadar saçma olmama sebebi şu an karakterin ayağa kalkma mecali olmaması. Yani işler şu an olması gerektiği gibi oldu Zoro için..Aynısını Luffy için söyleyemeyeceğim maalesef.
 
Luffy, Zoro ve Sanji'ye göre dövüşlerinde her zaman daha çok zorlansada Aldığı ligdeki adamlar ilk, iki, üç adamına tek yürür.
Ya bakın One Piece yorumlanırken bazen bu eserin tamamen matematikle oluşturulmadığı gerçeği gözardı ediliyor. Sonuçta satması istenen aksi takdirde iptal edilecek bir eser bu. Dolayısıyşa ana karakter dövüşlerinin daha uzun, daha epik ve daha zorlayıcı olması normal. Bunun aksi için tüm tayfa üyelerinin dövüşlerine bir 10 bölüm ayırmak lazım. Yani Zoro zorlanmıyorsa Sanji de onun kadar zorlanmıyor.
 
Doflamingo'dan yarım yiyen Sanji için şuan, Queen'i konuşuyorsak veya Dof'a kol veren Law'ın Thunder Bagua tankladığını görüyorsak. Kimse Balık adam adasındaki Zoro ile şimdiki Zoro'yu aynı güçteymiş gibi tutmasın. Sanji, Law dediğimiz adamlar kimlerle savaşmışta güçlenmiş sanki.
 
--->Sanji ; Daifuku'nun normal boyutundan , sırf masa sahnesi yüzünden ayar yer
+Sanji ayar yedi oooooo
--->Gemide adeta gemi boyutundaki Daifuku'ya karşı başarılı bir mücadele verir.
+....
O da saçma bu da saçma demek zor değil.
Zoro olayının düşünüldüğü kadar saçma olmama sebebi şu an karakterin ayağa kalkma mecali olmaması. Yani işler şu an olması gerektiği gibi oldu Zoro için..Aynısını Luffy için söyleyemeyeceğim maalesef.
Zoro, Kaido'ya kalıcı yara bırakırken, kaptanı ne yapacaktı 2v1 falan mı alacaktı ?

Senin içine de Zorici kaçmış heralde :d yada sen de seride nasıl kaptan Zori değil diyenlerden misin ?
 
Birine yara bırakmakla birini almak farklı şeyler.

Ortak saldırı mevzusuna gelince.. Zoro bu zamana kadar(seri başından beri) dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir karakter oldu. Çatıdaki adamlar içinde Zoro'dan başka kimse o saldırının karşısında duramazdı. Dolayısıyla Zoro'ya ya da seriye ters olan bir durum yok. Adamın zaten her arcta dayanıklılığına vurgu yapılıyor.

Luffy=Zoro denklemi hala yok olmuş değil. Zira gözüken o ki Zoro eğitimden bariz bir şekilde daha güçlü dönmüştür. Bunu yenice dillendirmiyoruz. Ph'den beri yazıyoruz zaten. Öyle de çıktı..
-Diğer karakterler o saldırının karşısında duramazdı...İyi de Zoro da duramadı zaten. Law çekti de ölmekten kurtuldu. Killer'ın tek darbesiyle bayıldığını görmesek ve çatı dövüşünü okumasak iki imparatorun saldırısını iptal etti sanacağız. :/
-O denklem hiçbir zaman var olmamıştı, mangada da itiraz edilemeyecek şekilde resmileşmiş oldu o kadar.
-Zoro eğitimden güçlü döndü savı da yanlıştır. Çatıdaki performansını aldığı kılıca ve ölüm döşeğinde yaptığı ashura ile beraber uyandırdığı kral hakiye borçludur. Yani Wano Zoro ile öncesindeki Zoro çok farklı seviyelerdedir.
 

Üye silindi 5781

Bi x kişisi adam öldürsün , ama bak bu y kişisi de adam öldürdü diyip kendisini suçsuz hükümlenmesini istesin.
Yok öyle şey , yorumlara bakıyorum millet yanlisi yanlisla örtmüş. O kadar yanlış bir bakış açısı ki.
Her sayfada garanti "Bunu bunu mantikli bulanlar bunu mantiksiz buluyormus." yorumu goruyorum. İkisi de mantıksız be abicim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık