Bu arada yine diyeyim. Yamato yardıma gelecek.
Bu mesele biraz da psikolojik. Mesela Kaido'nun "şeytan meyvesi kullanıcalarından olma tayfam olacaktı hüüüüüğ " demesini garipsemiştim. Garipseme sebebim mantıksız bulmam falan değil. Gözümüze o kadar uzun süre tanrı olarak gösterildi ki bu adamlar psikolojik olarak öyle küçük hesaplar peşinde koşmaları tuhaftı. Ol derler ve olurdu.Evet :d
Dövüşün her halükarda teke tek sayılamayacağını görücezSenin için değil, sizin kesim için dedim.
Sen benden de uzun paragraf yazmışsın hatta şaşırdım seninle uzun uzudıya tartışmamız olmasına.Okumaya üşendim ne yazmışız o kadar bee 1000. bölüm öncesi seviyormuşum opu Muhabbeti bilmiyorum ama helal olsun
Elimde Kaido daha başlamadı bile aldığı yaralar ciddi değil dediğin SS'n varDövüşün her halükarda teke tek sayılamayacağını görücez
Daha başlamadı dediğim doğrudur. Fakat Kaido'nun daha başlamamış olması dövüşün teke tek olacağı anlamına gelmiyor. Yarın zartt diye Zoro ya da Law'ın açtığı yara açılsa teke tek olayı biter misal. Ya da Yamato, tam Kaido Luffy'nin işini bitirecekken çıkagelse Kaido'nun bilmediğimiz, görmediğimiz taşlarını oynayacak olması bu gerçekleri değiştirir mi ?Elimde Kaido daha başlamadı bile aldığı yaralar ciddi değil dediğin SS'n var
Peki ya o hasarları çok daha kötü durumda olan Luffy ile handikapları eşitlemek için kullanırsa mangaka?Daha başlamadı dediğim doğrudur. Fakat Kaido'nun daha başlamamış olması dövüşün teke tek olacağı anlamına gelmiyor. Yarın zartt diye Zoro ya da Law'ın açtığı yara açılsa teke tek olayı biter misal.
Umut dünyasıDaha başlamadı dediğim doğrudur. Fakat Kaido'nun daha başlamamış olması dövüşün teke tek olacağı anlamına gelmiyor. Yarın zartt diye Zoro ya da Law'ın açtığı yara açılsa teke tek olayı biter misal. Ya da Yamato, tam Kaido Luffy'nin işini bitirecekken çıkagelse Kaido'nun bilmediğimiz, görmediğimiz taşlarını oynayacak olması bu gerçekleri değiştirir mi ?
Luffy'i o çok kötü duruma Antarktikadaki penguenler getirdiği için çok haklısın, eşitlenmiş oluyorlarPeki ya o hasarları çok daha kötü durumda olan Luffy ile handikapları eşitlemek için kullanırsa mangaka?