Kaido'ya handikap verilmeden bunun mantıklı olmadığı, olmayacağını konuya az çok hakim olan her insan evladı biliyor. Kaido'nun şu ana kadar aldığı hasar yeterli bir handikap mıdır dersek, bence bir ittirmeye daha kesinlikle ihtiyaç var.
Zoro ve mihawkın sempatizanıyım.Fanboy musun?
Luffy Kata'yı yendikten sonra 1 buçuk sağ kol gücünde mi olduŞu an mantıklı. Ama şu an kaido tek değil, yani tek ama tam değil %70lerinde falandır yediği darbelerden vesaire o yüzden mantıklı. Şimdi alabilir. Luffy Yonkonun %40'ı olan sağ kolu yendi %60a çıktı, Yonkodan dayak yedi kendini geliştirdi %70e çıktı. Denk gibiler.
1- bu haki türü daha luffy ile kaido ilk dövüşünde kullanılmış birşey yani hemen oldu bittiye getirdiği birşey mi orası sana kalmışŞuan şuna anlam veremiyorum. Zorodan bahsetmemiş olmama rağmen yok zoroya söylüyorsun , yok ondan mantıklıyım kafasındasın.
Kim küçük görüyorsa ona yaz bu mesajını.
Aklı başında bir insan luffynin şuanki durumuna şunu der. Oldu bittiye geldi.
Şuan luffynin yaptığı hareket neye benziyor biliyormusun
Söyleyeyim.
Zorodan bahsedeyim bu kadar ismini ağzına almışken.
Zoro çıkıyor çatıya kaidoyu ortadan ikiye bölüyor.
Baya mantıklı harbiden.
Rayleigh ne demisti haki eğitimi yaparken
Kralların hakisi isteyerek kullanılmıyor herzaman. Adam baya baya kullanıyor.
Öğretmedi luffye ne alaka ise artık.
Shanks vs wb da kılıçlar değiyordu. Hadi wb yaşlı hastaydı kullanamadı diyelim.
Gösterim yapabilirmiş. Bak Linlin Page one vururken nasıl h.haki kullandığı gözüküyor.
Daha önce Kaido ve Linlin kılıç tokuşturken
Bu hakiyi neden kullanmadı? Baya baya yokluyorlardı birbirlerini.
Bu haki odanın dogru dürüst işlemeden bir anda luffye verdiği aptallıktır. Ne buna hitaben bir örnek vardı görsel olarak. Nede baska birşey.
Katakuri savaşında ölümün ucundan döndü. Hadi gene savaştı da gelişti. Sahip olduğu gözlem hakisini güçlendirdi.
Şimdi savaşta sahip olmadığı şeyi öğrendi luffy. Yani daha önce bilseydi de geliştirmeye çalışsaydı ve bu savaşta gelişseydi eyvAllah derdik.
Ama şuanki durum saçmalıktan başka birşey değil. Sonucu ne olursa olsun.
İster luffy kazansın ister kaido.
Mevcut durum saçmalıktan ibarettir.
Aksini düşünürsen düşün . Bemim fikrim bu ve birçok kişide benzer fikirde.
En büyük sıkıntı diğer karakterlerin çok çabuk dövüşten ayrılması. Hadi Zoro baya bir şeyler gösterdi de, Law ve Kid bir şey yapamadı Kaido'ya. Big Mom gibi bir ucube bu arc'ta olmasa ve o beşliyi daha iyi işleseydi sıkıntı falan kalmayacaktı.Luffy birisine vurabiliyorsa ve kan alabiliyorsa o iş bitmiştir. Rakibini süründürmeden bırakmaz artık. Kaido'yu yenebilir mi kısmını geçtim artık ben. Yenecek. 1v1'de Kaido yenilmez deniliyorsa o düşünceyi yıkmak da Luffy'ye düşüyor. Ha Kata'dan sonra araya bir düşman daha sıkıştırıp ondan sonra Kaido'ya yürüseydi daha iyi olurdu benim açımdan. Çok büyük sıçrama oldu.
Yalnız dikkat ediyorum herkes kral hakiye takılmış. Kral haki, diğerlerinden farklı bir mevzu. Luffy k.hakisini geliştirmek için bir ton dayak yedi, janjanlı b.haki için günlerce antrenman yaptı. Kral haki için de benzer bir şey yapılabilir miydi? Evet ama gerek görmedi Oda. Çünkü kral haki konusunda açık ara en potansiyelli karakter Luffy olunca ve bu hakinin eğitimle alakası pek olmadığı için çatıdaki performansı rahatsız etmedi beni.