Torunlarımla görüşürsün artık dedeniz böyle demişti bak ne oldu şimdi dersinSeri sonunda konuşuruz
Torunlarımla görüşürsün artık dedeniz böyle demişti bak ne oldu şimdi dersinSeri sonunda konuşuruz
Bende böyle bir şey düşünüyorum. Koskocaman one piece tarihinde law'ın meyvesini yiyen birisi bu ameliyatı yapmadı mıBence Gorousei'nin bir üstü var ve en güçlü eleman o olacak. Ölümsüzlük ameliyatı geçirmiş ve 800 yaşında bence.
Kaido arcında bu teori yatacak büyük ihtimal. :/ Kid, Luffy'nin üstünlüğünü kabul edecek. :/Şimdi söyle bir şey var, luffy rakibi olan kişiyi yenmek zorunda mıdır ya da illa bu kişi düşman olmak zorunda mıdır?
Seri sonunda luffy belki kid'le ezeli rakip olur aynı zamanda da ebedi dost, devamlı atışırlar ama yenişemezler falan. İki zirve karakteri bu şekilde görsek ne hoş olurdu ama.
Zaten meyveden bahsederken bu meyveyi yiyen bir doktordan söz ediliyor ama sadece 1 cümlede.Bende böyle bir şey düşünüyorum. Koskocaman one piece tarihinde law'ın meyvesini yiyen birisi bu ameliyatı yapmadı mı
hatta 2 3 kişi bile ölümsüz olabilir celestiel dragonlarda.
Korsan olarak son Boss BB dir ama diğer türlü son boss dünya devletinden birileri olacaktır.Shanks Luffy'nin rakibi olmaz. BB Luffy'ye en çok sorun yaratıcak meyveleri taşıyor ve son boss gibi gözüküyor ama güç olarak Kaidou daha üstün mangaka onaylı.
Belkide Akainu olabilir. Ben o dedelerden bir şey beklemiyorum beklediğim kişi cp 0ın başı amiarl üstü bir seviyededir tahminimce.Korsan olarak son Boss BB dir ama diğer türlü son boss dünya devletinden birileri olacaktır.
Ölümsüz birileri vardır zaten. Yoksa Law'un meyvenin ölümsüzlük verdiğini nerden bilecekler..Bende böyle bir şey düşünüyorum. Koskocaman one piece tarihinde law'ın meyvesini yiyen birisi bu ameliyatı yapmadı mı
Bence meyvenin özelliği meyve tekrar oluşup biri onu yeyince bitiyor, 800 yıldır yaşayan eleman sonunda yaşlanmaya başladı ve bu yüzden Law'ın meyvesine 5 milyar ödül konuldu.Bende böyle bir şey düşünüyorum. Koskocaman one piece tarihinde law'ın meyvesini yiyen birisi bu ameliyatı yapmadı mı