Korsan olarak bu kişi Teach olur ama en güçlü denince mangaka bir son boss ayarlar bence hükümetten.Ben ya ejderlerin çekirdek kadrodan yada 5 ihtiyardan birini bekliyorum.
Ne anlamda ?O zaman WB yalancı çıkmış olur.
WB ölmeden evvel one piecei bulan tüm dünyaya meydan okuyacak demedi mi, bu da demek ki dünya hükümetinden birileri son boss olacak demektir.Ne anlamda ?
Korsan Kral olana kadar demek istemiştim. Korsan Kral olduktan sonra ise zaten Amiraller onunla aşık atamaz, işte ancak Luffy'ye dezavantaj verirsek, WB'nin kılıçlandığı gibi, ancak öyle Amirallerle dövüşür, o şekilde olabilir.WB ölmeden evvel one piecei bulan tüm dünyaya meydan okuyacak demedi mi, bu da demek ki dünya hükümetinden birileri son boss olacak demektir.
Kral olana dek, dediysen diyecek sözüm yok.Korsan Kral olana kadar demek istemiştim. Korsan Kral olduktan sonra ise zaten Amiraller onunla aşık atamaz, işte ancak Luffy'ye dezavantaj verirsek, WB'nin kılıçlandığı gibi, ancak öyle Amirallerle dövüşür, o şekilde olabilir.
Çizimini baya ilerletmişsineskiler bilir ben arada yaparım böyle şeyler
Benim şuana kadar one piece evreninde anladığım ölümsüzlük yaşlanmamak açısından fiziksel hasarla öldürülebilir yani diye düşünüyorum. Ama şöyle bir durum var Garp gibi bir adam gençliğinden böyle bir ölümsüzlük ameliyatına uğrasa ne olurdu??Zaten meyveden bahsederken bu meyveyi yiyen bir doktordan söz ediliyor ama sadece 1 cümlede.
Olabilir ölümsüz yapmış olabilir ama bu ölümsüzlük ne manada onu anlamamız lazım acaba hiç fiziksel zarar almadan mı ölümsüz oluyor yani yaşlanma vs. olmadan veya herhangi bir kesme,bölme yani fiziksel zarar alıyorsa ölüyor mu bu da çok önemli.
@Kaidou belki de Zunisha'ya karşı Law'ın meyveyi kullandılar :S