Bence de Akainu veya CP 0 dan birileri olur.Luffy Akainu olsun isterim ama.Belkide Akainu olabilir. Ben o dedelerden bir şey beklemiyorum beklediğim kişi cp 0ın başı amiarl üstü bir seviyededir tahminimce.
Ödülün sebebi öyle bir şey değildir.Bence meyvenin özelliği meyve tekrar oluşup biri onu yeyince bitiyor, 800 yıldır yaşayan eleman sonunda yaşlanmaya başladı ve bu yüzden Law'ın meyvesine 5 milyar ödül konuldu.
Sen mi çizdin bunu Son kare muazzam. Ace kullanıcıların göremediği ama Saka'nın sahip olduğu o ince ve derin merhamete gönderme yapılmış. Son boss olursa olmaz ama olursa tabiki de en güçlü bu olur ama zor.bu adam olmayacakta kim olacak baksanıza şuna
eskiler bilir ben arada yaparım böyle şeylerSen mi çizdin bunu Son kare muazzam. Ace kullanıcıların göremediği ama Saka'nın sahip olduğu o ince ve derin merhamete gönderme yapılmış. Son boss olursa olmaz ama olursa tabiki de en güçlü bu olur ama zor.
O zaman WB yalancı çıkmış olur.Luffy Sakazuki ile dövüşmeyecek bile, Luffy hiç bir zaman bir Denizciyi ana düşman olarak bir arc'ta karşısına almadı, hep küçük atışmalar ile kapıştı ve bir başkası karşılaştı.
Sakazuki ile Sabo karşılacaktır diye düşünüyorum. Luffy her zaman ki gibi korsanlarla dövüşecek, bu da BB ve Shanks olur.