Smoker dedi ki:
Dövüşten önce Kizaru getirilen güçlerin onu durdurmaya yetmeyeceğini söylüyor. Dövüşe başladıktan sonra ise, kendisini durdurmasının bile başarı sayıldığını belirtiyor. Zaten Rayleigh'in yorulduğu görülüyor. Bu Amiraller kendilerine denk adamlarla 10 gün dövüşebilecek karakterler zaten. Rayleigh o kadar uzun süre dayanamaz. Yaşlılığın bir etken olduğu önemle vurgulandı seride.
Ben de aynen o şekilde düşünüyordum aslında. Ama Rayleigh'in Luffy'ye haki öğrettiği kısımlar kafamı karıştırdı. Adam her türlü hakiyi kullanıyor, ve kullandığı hayvanın da ezik bi hayvan olmadığı biliniyor, gram zorlanma yok.
Dönüp Kizaru vs sine bakıyorum, tek haki belirtisi tuttuğu kılıç ve belki hızı, görmedik ama büyük ihtimal gözlem de kullanmıştır. Kral ve zırh yok.
O teri ve yorgunluğu kılıç sallamaya bağlıyorum. Ve Rayleighin sözünün de Kizaruyu küçümsediğini düşünüyorum. O küçümsemeye cevap olarak Kizaru da onu küçümsüyor, olay karşılıklı yani.
Tabi şu andan itibaren yazacaklarımın hepsi tahmin. Dövüş ciddileştikçe Rayleigh diğer hakileri de kullanıp durumu kendi lehine çevirebilirdi.