kizarunun o söyledigi sözde bende kızdıgı için öyle dedigini düsünüyorum.biri benle vs atarken saga sola baksa,aa ordaki cocuklarada genc olsam yardım ederdim dese,beni tutuyorsun daha ne istiyorsunda demem küfür ederdim
orda kizaru dalga gecildigini sanıp kendine o cıkısı yapıyor bence.yani aslında dövüsü kontrol altında tutan bence rayleigh,çünkü kizarunun hareket kabiliyeti muazzam ama vsye odaklanmıs,rayleigh vista vs mihawktaki gibi saga sola bakıyor.
burdaki tek dezavantaj rayleighin yası dövüs cok uzarsa muhtemelen yenilirdi.ama daha öncede dedigim gibi,ölür kizaruyuda yanında götürürdü.eger bir kimsenin adını duydugunda bile unvanı aklına geliyor titriyorlarsa o adamları kücümsemiceksin... yaslıda olsa,kara kral rayleigh,denizcilerin kahramanı yumruk garp,dünyanın yasayan en güclü adamı edward beyazsakal newgate,korsanlar kralı gol d. roger.amiraller sonraki hikaye bence.ama tabiki serideki güc dengeleri adına bu isimler yaslandırılarak genc amirallere yol acılmıstır.kizarunun yenme sansı yüzde 51 di,rayleighin 49 ama tecrübe cok önemlidir.kizarunun rayleigh ayarında haki kullanıcısıyla kapıstıgını hiç sanmıyorum muhtemelen o ayarda yokturda bir shanks var. onunda daha yancısına ellerini kaldırıyor.o yüzden eger buraya geldigimde işler kolay olucak sanıyordum lafınıda eklersek.denk oldukları kesin.o yener bu yener demekte kişinin kendi görüsü oluyor gibi duruyor