Dediğin sayfaya baktım. Kizaru o lafı dövüşmeye başlamadan önce söylemiş. Daha sonradan da kendi söylüyor zaten, "Beni durduruyorsun, yetmez mi?" diye.if we tried to capture you here ,even we...would need make some preparations diyor.we diyor sentoumaru ve pxide katıyor.seni yakalamak için ben tek yetmem,baska hazırlıkta gerekir diyor.sana daha öncede söylemişimdir.readerın cevirisi güvenilir degil.en güvenilir ceviri eger ekleme yoksa animenin fansubıdır.ordaki ingilizce dublaj orjinal ve gercek olan.çünkü ingilizceden bile farklı anlamlar cıkıyor kaldıki japoncadan...ama readerın cevirisi 512 sayfa 2 de öyle diyor.
benim anime arsivimdeki fansuba göre orda şöyle söylüyor if we were to try and catch you,it would requrie a bit more dedication than we have right now demiş.yani neresinden bakarsan bak,su anki gücümüzle seni yakalayamayız fazlası lazım demiş. kizaru kabul ediyor bizim forum kabul etmiyor.
smoker @
bencede smokerın hızı luffyden fazla, ccnin yanına giderlerken gösterildi yeri yakmıs luffy yine smoker önce gelmiş adım farkla bile olsa,ama orda smoker daha cok ucuyor.o yüzden luffy yerde gittigi sürece smoker onu gecebilir yinede bence anlık yer degiştirmeye gelirsek,ccnin gastanet attıgı sahneden sonraki luffynin hızı,hemde öncesiden aldıgı darbeyide sayarsak muhtesem cidden... yani ani yer degiştirmede smokerı gecebilir bence.
Smoker'ın anlık yer değiştirmeleri de oldukça hızlı. Vergo ve Law'ı aynı şekilde yakalamıştı. Meyvesinin en güzel özelliği o zaten. İstediğin an istediğin yerde olabiliyorsun, üstelik o sırada saldırı da yapabiliyorsun.