Yc3 etmeyen Urouge'yu bile alamaz diyorsun yani.Hiçbirisini alamaz.
Sadece Apoo'yu alır diye düşünüyorum, Bir tek Apoo'yu alabilitesi var.
Diğerleri Luffy'den komposto yapar
Yc3 etmeyen Urouge'yu bile alamaz diyorsun yani.Hiçbirisini alamaz.
Sadece Apoo'yu alır diye düşünüyorum, Bir tek Apoo'yu alabilitesi var.
Diğerleri Luffy'den komposto yapar
Bence de. Sadece arkadaşın mantığını çok merak ettmHiç bir şekilde kazanamazsın. Bknz: 2years ago. Smoker vs Luffy haki bilmeden isterse 70 yıl dövüşsün Luffy gene yenemez.
Gözlem hakisi, dayanıklılık vs uzar gider.Bana silahlanma kullanmanın kurtarmadığı bir dövüşte, karşı tarafın zayıflığı ortaya çıkmadan nasıl dövüşü kazanabileceğini anlatır mısın
Mümkünse mantıklı bir şekilde
Gerçek Kuma'yı almak bir döt ister.O da g4'süz Luffy'de pek yok. g3'ün hakili hali Punk Hazard'a kadar öter.Wano'da ota b-ka g4 açıyor bu çocuk.Kuma'yı alabilir.Zamanında Pacifista modifikasyonları olmasa 2 yıl öncesi Zoro bile alıyordu az kalsın.
Apoolu bölümü tekrar oku. Sesle vücudun içine yapılan bi saldırı benim mantığıma göre kulak tıkanmadan durdurlamaz. İç organ dayanıklığını arttıramayacağına ve sesi göremeyeceğine göre...Gözlem hakisi, dayanıklılık vs uzar gider.
Bende ilk baş öyle düşünmüştüm ama sonradan gelişmiş silahlanma ve gözlem hakisini katarsak Luffy'nin Jack gibi tank tipler dışında çoğu kişiyi alabileceğini görüyorsun.Gerçek Kuma'yı almak bir döt ister.O da g4'süz Luffy'de pek yok. g3'ün hakili hali Punk Hazard'a kadar öter.Wano'da ota b-ka g4 açıyor bu çocuk.
G4'süz Luffy , soğansız menemen gibidir anlayacağınız.
İç organına falan almadı saldırıyı. Yeterince dayanıklılık ve gözlem ile Apoo rahatça alt edilir. Çünkü saldırının kimin tarafından yapıldığını ayıkırsın ve ikinci saldırıya fırsat vermeden karşı atak yaparsın.Apoolu bölümü tekrar oku. Sesle vücudun içine yapılan bi saldırı benim mantığıma göre kulak tıkanmadan durdurlamaz. İç organ dayanıklığını arttıramayacağına ve sesi göremeyeceğine göre...
Ben Apoo > Luffy diye bir şey mi söledim ben mi kaçırdım orayı?Yazdığından ne çıkartmalıyım Apoo hepsine ayarı verdi mi ? Verdi. Hepsi aynı duruma düşüp kaçmıyorlar mıydı ? Kaçıyorlardı. Kime sorarsan sor aynı şeyi der sana bizimkilerin hepsini zurnaladı Apoo. Sen Luffy'nin düştüğü durumdan bahsetmedin mi Apoo karşısında bende diğer 3 novanın düştüğü durumdan bahsettim bu kadar. Diğerlerine gelince örnek yazdığımdan bunu mu çıkarıyorsun oluyor.