Reis onu geç millet sanji'yi alma ihtimalinin Urouge dan daha fazla olduğunu düşünüyor.RS Sanji Doff'a çok kötü işkence eder yalnız.
Snack indirdi öyle demeReis onu geç millet sanji'yi alma ihtimalinin Urouge dan daha fazla olduğunu düşünüyor.
Şu anki halinin yanında böcek gibi kalan hali mi? Abartmayı seviyorsunuz sanırım, bi kaç bölüm önce Apoo karşısında geldiği durum ortada.Sadece meyve olduğu iddia edilen Luffy'nin şu anki halinin yanında böcek gibi halinin yaptıkları.
Bir kaç bölüm önce Apoo 4 tane novayı götüne vura vura topuklattırıyordu o zaman Kaido=Apoo veya Apoo>Katakuri,Doflamingo,Cracker.Şu anki halinin yanında böcek gibi kalan hali mi? Abartmayı seviyorsunuz sanırım, bi kaç bölüm önce Apoo karşısında geldiği durum ortada.
Apoo durumu baya farklıydı. Tekniğinin fiziksel saldırılarla alakası bile yoktu ki Luffy hep yumruk yumruğa savaş biri. Teknik öğrenilince Apoo tırt çıktı. Kötü bi örnek olmuşŞu anki halinin yanında böcek gibi kalan hali mi? Abartmayı seviyorsunuz sanırım, bi kaç bölüm önce Apoo karşısında geldiği durum ortada.
Yazdığımdan bunu çıkardıysan bir şey demiyorum haklısın.Bir kaç bölüm önce Apoo 4 tane novayı götüne vura vura topuklattırıyordu o zaman Kaido=Apoo veya Apoo>Katakuri,Doflamingo,Cracker.
Yazdığından ne çıkartmalıyım Apoo hepsine ayarı verdi mi ? Verdi. Hepsi aynı duruma düşüp kaçmıyorlar mıydı ? Kaçıyorlardı. Kime sorarsan sor aynı şeyi der sana bizimkilerin hepsini zurnaladı Apoo. Sen Luffy'nin düştüğü durumdan bahsetmedin mi Apoo karşısında bende diğer 3 novanın düştüğü durumdan bahsettim bu kadar. Diğerlerine gelince örnek yazdığımdan bunu mu çıkarıyorsun oluyor.Yazdığımdan bunu çıkardıysan bir şey demiyorum haklısın.