Kaido bunlardan çok çok daha ayrı bir ligde çünkü D?Bu arada G4’süz bunları alıyorsa, Kaido’yu tek başına her şeyiyle neden alamıyor...? Hadi gitsin alsın...?
Kaido bunlardan çok çok daha ayrı bir ligde çünkü D?Bu arada G4’süz bunları alıyorsa, Kaido’yu tek başına her şeyiyle neden alamıyor...? Hadi gitsin alsın...?
Bunun örneğini verdik, her g2 aynı seviyede değil diye. Px'ye vurduğu ile Gladius'a vurduğu aynı değil çizilişindende belli zaten.Luffy G2 ile gladyusa tekme attı bir halt olmadı. Barto yumrukla tek attı gladyusa. Luffy g4 olmadan bir hiç.
Bu dediğine katılıyorum çok doğru... ama buna rağmen hepsini tokatlar diyenler var o garibime gittiArkadaşa seride güç dengesi adına bir şey olmadığından bahsediyorum 4 tane novayı zurlanatıp kaçırıyor oradan hala aynı şeyi tartışıyoruz
Tamam da bu denilene göre Luffy de bunlardan çok daha ağır bir ligde, madem bunları G4’süz alıyor, bende diyorum ki; o zaman G4’süz değil bak, her şeyiyle Kaido’yu tek başına alsın...?Kaido bunlardan çok çok daha ayrı bir ligde çünkü D?
Aslında gözlemi kata seviyesine yakındır. 939. Sayı da bunu belirgin bir şekilde gösteriyor. Ama sOda sağolsun savaş alanında gözlemin g sini kullanamıyor adam.Konuyu okumamıştım ama konuyu açan yanlış açmış.Katakuri seviyesinde bi' gözlem hakisi bekliyorsanız Luffy'den bence çok yanılıyorsunuz şu anlık.Şayet kendisi Rayleigh'in dediği gibi ''Bazen Haki en zor zamanlarında ortaya çıkar.'' zor zamanında olduğunda bile bir iki tane görüp 3.'sünde gene Katakuri'den güzel yumruk yemişti.
Henüz yeni hakisini ağaçta deneyen birisine göre çok güveniyorsunuz bu hakiyi öğrendiğine.
Öğrenmiştir öğrenmemiştir , orası farklı bir durum.Ben öğrenmemiş haline göre yorum yapıyorum.
Onun dışında bu hakiyi bilen Hygoro da o zaman Queen'i yenebilir değil mi zira ikisi de hapishanede aynı şekilde etki bırakmışlardı.Haki önemli ama g4 de önemli. G4'süz hiçbir şey yapamaz Luffy.Bu onun elinden 2 yıl önce Gear 2 ve Gear 3'ü almak gibi bir şey artık.
Kral Luffy bunların bazılarına göre çok ağır ligde bazılarına göre değil. Anlaşamadığımız nokta şurası, siz g4süz luffyi %20-30 gibi görüyorsunuz. Ben %60-70 gibi görüyorum. G3 zaten gayet güçlü bir mod sadece tutturması zor ama onu da ileri gözlemle kapatacak Luffy. E üstüne birde ileri silahlanma var tadından yenmezTamam da bu denilene göre Luffy de bunlardan çok daha ağır bir ligde, madem bunları G4’süz alıyor, bende diyorum ki; o zaman G4’süz değil bak, her şeyiyle Kaido’yu tek başına alsın...?
Oda savaşta luffy'e udon daki gibi gözlem kullandırtsaydı bu tartışmalar hiç yaşanmazdı.Ya arkadaş bu anketteki adamlar kim köpek ki ben Luffy'nin Kaido karşısındaki durumu ile kıyaslayayım. Elimizde bir karakter var. Serideki en iyi dövüşçülerden biri en yüksek potansiyele sahip adam dövüşürken sürekli gelişiyor geleceği görebiliyor çok zorlu dövüşlerden geçip kendini geliştirmiş ve üstüne yeni b.haki tekniği öğrenmiş ki bu teknik adamın evveliyatını sevecek bir teknik olarak geçiyor. Minik bir örneğini Yamato karşısında da görmüşüz. İnsanlar kalkıp g2-g3 kullanabilen Luffy'nin hadi en kötü kendini geliştirerek dahi olsa bu adamları yenemeyeceğini düşünüyorsa yazık anasını satayım. Dediğim gibi bunu aslında şimdi tartışmayalım bir müddet sonra geri döneriz şimdilik üzücü bir konu oldu forum adına.