Akainu Luffy'i ölüm döşeğine getirecek. Zaten bir kere getirdi. Kaido'dan daha çok zorlanacaktır.Law'ın meyvesini Luffy için kullanacağı rakip Akainu'dur.
Akainu Luffy'i ölüm döşeğine getirecek. Zaten bir kere getirdi. Kaido'dan daha çok zorlanacaktır.Law'ın meyvesini Luffy için kullanacağı rakip Akainu'dur.
Yanlış anlama da fujitora bile kendisine bu derece düz bakmamıştır...Orjinal üçlü duvar hakisi göstermişti:
Logia savunması yapacak kadar kenbunshoku vardı:
Aokiji ace’in olduğu yerden zıplayıp tsunamiyi dondurduktan bi sayfa sonra wb’nin arkasına geçti. Tüm savaş alanını bi anda gitmiş yani. Çok hızlı:
Fujitora’da bunların hangileri var? Tek gösterdiği şey meyve ve onda da acemi. Gitmiş sivillerle dolu yerde meyveyi deniyor.
Ancak şöyle olur.Luffy : Olum bu dalak böbrek ne varsa aldı benden sen takıp çıkarıyordun ayarla bana birşeyler şöyle ortaya karışık. Law : Al abi kumpirin hazır.Law'ın meyvesini Luffy için kullanacağı rakip Akainu'dur.
Zeus'a Big Mom ihanet etti. Ters olurdan kastım uyanışla geçici bir süre için de olsa Akainu'nun magmasına ruh verebilme ihtimali var bu kadının. (Kalıcı magma homie'si yapabileceğini zaten biliyoruz.)Sanmıyorum ters olacağını, Zeus örneği var ihanet eden. Sakazuki kimi yener konusu vardı orada çoğunluk Big Mom diyordu.
En başta yıldırım verdi de Nami aklını çeldi ya, yine aynısı olmayacağının kesinliği var mı? Mesela verdi magmaya ruh, o magma zaten Akainu'ya zarar veremez. Ama geri Big Mom'a dönecek bir silah olabilir.Zeus'a Big Mom ihanet etti. Ters olurdan kastım uyanışla geçici bir süre için de olsa Akainu'nun magmasına ruh verebilme ihtimali var bu kadının. (Kalıcı magma homie'si yapabileceğini zaten biliyoruz.)
Bb'nin yapacağı herhangi bir şeyi Wb'nin yapamayacak olması imkan dahilinde olan bir şey değil. Wb bu meyveyi kaba taslak +30 yıldır kullanıyor. Bb 2 yıldır kullanıyor. Matematik ve potansiyel ikilisini birleştirdiğin zaman dediğin şeyin izah edilebilir bir yanı yoktur.Niye yazdıklarımı ileride yazacaksın işte BB sağı solu indiriyor gura ile wb de yapardı sağlıklı olsaydı diyeceksin... Yol yapma dns adamın en güçlü vuruşuyla karakterin durumu ortada sayfalarda duruyor... Neyse uzatmayalım da kötü yol yapıyorsun...
Kesinliği yok. Ama senin dediğin gibi olacağının da kesinliği yok. Ama benim dediğim gibi olma ihtimali daha fazla. Çünkü:En başta yıldırım verdi de Nami aklını çeldi ya, yine aynısı olmayacağının kesinliği var mı? Mesela verdi magmaya ruh, o magma zaten Akainu'ya zarar veremez. Ama geri Big Mom'a dönecek bir silah olabilir.
Ağır bir küfür olmadığı sürece sorun yok, bir de konuyla ilgisi olması lazım.Bence bu soruya verilecek cevabın muadili ''hulk gerçek mi?'' sorusuna verilen cevap ama o soruya verilen cevap küfür içerdiği için foruma görselini atmadım. Daha önce, gizli içeriğe küfürlü içerik ibaresi koyarak yapılan paylaşımlar gördüğümü hatırlıyorum forumda. Bu şekilde paylaşabiliyor muyuz? @Smoker
Dünyayı yok edebilir denen adam 1 adayı yıkmadı. Sebebi de basit. Kurtarmaya gittiği oğlu orda.Niye yazdıklarımı ileride yazacaksın işte BB sağı solu indiriyor gura ile wb de yapardı sağlıklı olsaydı diyeceksin... Yol yapma dns adamın en güçlü vuruşuyla karakterin durumu ortada sayfalarda duruyor... Neyse uzatmayalım da kötü yol yapıyorsun...