İnanmıyorsun yani bak üzdün beni. Mesajı bir kaç kere bazı yerlerini yazıp silmesem senden önce bile yazmış olabilirdim.Bu dediğin doğruysa ben senin artık ciğerini biliyorum.
Ama beni iyi tanımışsın cidden şaşırdım o mesaja.
İnanmıyorsun yani bak üzdün beni. Mesajı bir kaç kere bazı yerlerini yazıp silmesem senden önce bile yazmış olabilirdim.Bu dediğin doğruysa ben senin artık ciğerini biliyorum.
Yok inanıyorum sen yaparsın o yüzden biliyorum dedim.İnanmıyorsun yani bak üzdün beni. Mesajı bir kaç kere bazı yerlerini yazıp silmesem senden önce bile yazmış olabilirdim.
Ama beni iyi tanımışsın cidden şaşırdım o mesaja.
Ama Akainu'nuyu hala yenemez. Siz bu adamı şaka sanıyorsunuz. Adam WB'nin gözü önünde oğlunu öldürüp hayatta kaldı sonrasında.Yok inanıyorum sen yaparsın o yüzden biliyorum dedim.
Akainu da power up almıştır kesin.En kötü Kuzan dövüşünde haki çiçek açmıştır belki bu ikisini güçlendirebilir bile.Ama Akainu'nuyu hala yenemez.
Zoro her türlü Lütfü ya, rahatız biz@RedTeroR hacım biraz akıllı ol ya Zoro'nun ufukta Yonko indirmesi olanaksız gözüküyor. Fuji ile ileride dövüşebilir ama.
Akainu WB'yi öldürmüş adam.Zoro her türlü Lütfü ya, rahatız biz
Amiral olayı da önümüzdeki 100 bölüme çözülür diye düşünüyorum.
Yav he he.Akainu WB'yi öldürmüş adam.
Akainu'nun bilim meraklısı ve araştırmacı bir kişiliği varmış da haberimiz yokmuş. Orada canlı deney yaparak beyninin yarısı giden bir insan ne kadar ve nasıl yaşayabilir gibi soruları cevaplandırmak adına hareket ederek medeniyete bir tuğla daha eklemiş oldu Saka reis.Akainu WB'yi öldürmüş adam.
Bu bir yonko>amiral itirafı mı?@RedTeroR hacım biraz akıllı ol ya Zoro'nun ufukta Yonko indirmesi olanaksız gözüküyor. Fuji ile ileride dövüşebilir ama.