Adam full deri kostüm giyiyor. Cildini bile göremedik ki.King'de çizik yok lan kör adam!
Adam full deri kostüm giyiyor. Cildini bile göremedik ki.King'de çizik yok lan kör adam!
Oldu. Soyunana kadar bekleyelim o zaman ahaha.Adam full deri kostüm giyiyor. Cildini bile göremedik ki.
Soyunsun aga. Görelim gül yüzünü adamın. Ne böyle Bdsm şeyleri gibi takılıyor.Oldu. Soyunana kadar bekleyelim o zaman ahaha.
Aaaa birer yonkou indirmeden olmaz artık. Hatırım kalır. Sonuçta yonkou dediğin nedir ki ? Oda'nın köpeği bunlar hep.Sadece luffy değil zoro ve sanji her biri birer amiral indiricektir.Yeterki savaş zamanı gelsin.
Senaryoyu bilemem nasıl olur ama yonkou için erkendi araya 1 arc sıkıştırabilirdi sanki.Aaaa birer yonkou indirmeden olmaz artık. Hatırım kalır. Sonuçta yonkou dediğin nedir ki ? Oda'nın köpeği bunlar hep.
Allah'ın belasiiiiiiiiiiiiiii Odaaaaaa
Sanki'si fazla. Araya amiral ayarı biri girmeliydi. Neyse ağzına etti zaten serinin. Bu saatten sonra hebele gubele gider seri. Beklentim sıfırdı. Bölümler ilerledikçe eksilere doğru gidiyorum.Senaryoyu bilemem nasıl olur ama yonkou için erkendi araya 1 arc sıkıştırabilirdi sanki.