Mütevazı adamAmiralciler goy goy yapmayın cevap verin Fuji neden öyle bir şey söylüyor.
Mütevazı adamAmiralciler goy goy yapmayın cevap verin Fuji neden öyle bir şey söylüyor.
Koca kuş kafesini görmesine engel oluyor. Körlük, engellilik zor şeyşimdi değil ama arc sonu alabileceğini düşünüyorum bu arada herkesin fujiyi diğerlerinden güçsüz görmesinin nedeni kör olması mı yoksa başka bir nedeni mi var
Vista da mihawk'a söylüyordu.Amiralciler goy goy yapmayın cevap verin Fuji neden öyle bir şey söylüyor.
Alpa galiba Sakazukiyi Luffyden bile çok seviyor .xdİnanılmaz konu ama, forumun en aşırı iki ucunu çarpıştıralım xD
Mihawk ne diyor ona ikimiz için de kötü olur mu diyor xDVista da mihawk'a söylüyordu.
Aynı mantık.
Çatı dövüşünde G4'te haki bitirmedi mi Luffy, nasıl istediği uzunlukta kullanıyor oldu yav?G4'ü artık istediği uzunlukta kullanabiliyor. Bunun yanında saldırılarına kral haki de ekleyebiliyor. Gözlemi zaten zirve. Dayanıklılık anlamında da sorunu yok. (Kafadan darbe yemezse :s)
Şu an alamasa bile arc sonu şansı olur diye düşünüyorum. (Akainu hariç. Ona daha 2 arc var.)
Mihawk daha beterini söyleyip erteleyelim diyor.Mihawk ne diyor ona ikimiz için de kötü olur mu diyor xD
Son sayıda tek vuruş yapıp kapadı formu. Normalde o şekilde kullanamıyordu.Çatı dövüşünde G4'te haki bitirmedi mi Luffy, nasıl istediği uzunlukta kullanıyor oldu yav?
Bu mantık olmaz.Çünkü bu mantıkla amiral seviyesinde sadece amiral olan karakterler var demek istiyorsunuz.Onlar da denizci olup 3 koltuk boş olduğu için amiral olabildiklerinden dolayı.Yoksa örneğin Fuji sivilken makama getirilmese yine kabul edilmeyecek etmez bu amiral denecek anlatabiliyor muyum ? Başka o seviyede yada üstünde karakter yok demek bu yonkolar dışında.Eh Luffy zaten evrenin dengesine uymuyor.Bir kere beşinci imparator olmuş onun da üstüne artık kaç sayı geçmiş power up üstüne power up almış.İmparator bir amirali yenebildiyse kendi de beşinci imparatorun üzerine fazla fazla koydu zaten şu anda.Ray’in dediği gibi hızlıca tırman olayını gerçekleştiriyor.Ha salaklığından yenilebilir raund kaybeder kişilikten falan ama arc sonlarında gördüğümüz ciddiyette olursa amiral indirmemesi için bir sebep kalmış gözükmüyor.Sakazuki’yi hariç tutuyorum.Bugüne kadar bir amirali sadece bir Imparator ve başka bir amiral yenebildi. Luffy önce "tek başına" bu seviyede birini yensin, sonra konuşuruz.