Lig kas kim dedi sana xdNormale döndürdün bizi... :S
Lig kas kim dedi sana xdNormale döndürdün bizi... :S
Oyun attıkça kasıldı ekstra bir uğraş yapmadım. :SLig kas kim dedi sana xd
Esnek ya da normalden devam xdOyun attıkça kasıldı ekstra bir uğraş yapmadım. :S
Normal oyun >>>> esnekEsnek ya da normalden devam xd
Esnek de çıkmak üzereydi de bakarız yine de...Esnek ya da normalden devam xd
cc si iyi bir şampiyon oynatmaz malzaharı, sen r atarken cc koysa ggBu arada adc'lere karşı Malzahar OP oluyor. Ben oyun adc attığında alıyorum bazen, özellikle yanında da Karma tarzı bir şampiyon olunca çok daha iyi oluyor. Hız veriyor, kalkan veriyor, ekstra hasarı da var rakibe karşı. Malzahar zaten doğrudan kitliyor adam hayattan soğuyor. 6. seviyeye kadar biraz sakin oynamak lazım sadece, misal farklı şampiyonlar olsa Adc arındır falan alıyor oyun başı için ama Malzahara karşı bu da işlevsiz...
Hangi şampiyon mesela?cc si iyi bir şampiyon oynatmaz malzaharı, sen r atarken cc koysa gg
Bir bot premiz var o zaman.Hangi şampiyon mesela?
Bunun öncesinde kalkani da bozması lazım. Hadi diyelim uzun menzilli bir Cait geldi adc olarak bunu yapıyor diyelim. Çoğu şampiyon minyon arasından cc atamıyor mesela, bu avantajı çok iyi kullanılıyor çünkü senin skillerin bu şekilde değil. Senin Sup da işlevsel olunca hiçbir şey olmuyor. Tabi adc odaklı oynamak lazım eğer karşıda tank bir Sup varsa. Zaten adc'lerin oyun başı can yenileme gücü pek fazla değil. Rakip adc yanına Yuumi veya Soraka vb. gibi bir şampiyon alınsa dahi dediğim gibi yanında Karma tarzında bir şampiyon olunca hiç sorun yaşamıyorsun. Bir kere adc'yi doğrudan 1 item almaya itiyorsun, zayıflatıyorsun bir noktada.
Olur, Lulu ve Seraphine yasaklayıp devam agresif oynamaya...Bir bot premiz var o zaman.
Xayah nami yapın, çok güçlü oluyo. Dimi @Arthur MorganBir bot premiz var o zaman.