timsahTimsah Malzahar ben Velkoz kim alır vs atsak ?
timsahTimsah Malzahar ben Velkoz kim alır vs atsak ?
Oynadığı herolar ya o yüzden dedim. Op fln demedim dikkat ettiysen. Eğlencesine oynarlar belkibunda bişi yok ki varus ashe falan al aynı hesap
Bu arada adc'lere karşı Malzahar OP oluyor. Ben oyun adc attığında alıyorum bazen, özellikle yanında da Karma tarzı bir şampiyon olunca çok daha iyi oluyor. Hız veriyor, kalkan veriyor, ekstra hasarı da var rakibe karşı. Malzahar zaten doğrudan kitliyor adam hayattan soğuyor. 6. seviyeye kadar biraz sakin oynamak lazım sadece, misal farklı şampiyonlar olsa Adc arındır falan alıyor oyun başı için ama Malzahara karşı bu da işlevsiz...Bi deneyin bakalım nasıl olacak . @Cavitq11 @Sir Crocodile
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Bugün gel o zaman xdBu arada adc'lere karşı Malzahar OP oluyor. Ben oyun adc attığında alıyorum bazen, özellikle yanında da Karma tarzı bir şampiyon olunca çok daha iyi oluyor. Hız veriyor, kalkan veriyor, ekstra hasarı da var rakibe karşı. Malzahar zaten doğrudan kitliyor adam hayattan soğuyor. 6. seviyeye kadar biraz sakin oynamak lazım sadece, misal farklı şampiyonlar olsa Adc arındır falan alıyor oyun başı için ama Malzahara karşı bu da işlevsiz...
Ligin ne? Girebilecek miyiz beraber?Bugün gel o zaman xd
Bir yolunu buluruz xdLigin ne? Girebilecek miyiz beraber?
Ne zaman girersen haber ver bakalım nasıl bir yol bulacaksın. :SBir yolunu buluruz xd
Normal oyun var olm xdNe zaman girersen haber ver bakalım nasıl bir yol bulacaksın. :S
Normale döndürdün bizi... :SNormal oyun var olm xd