Çok iyi taktik ya rakibe hiç kaçma şansı tanımıyorsun. Karşındaki minyonların arasındayken dene. Oyunlarımda bunu yapanı hiç görmedim. Pek bilinen bir hareket değil.görmüştüm ama hiç uygulamadım
Çok iyi taktik ya rakibe hiç kaçma şansı tanımıyorsun. Karşındaki minyonların arasındayken dene. Oyunlarımda bunu yapanı hiç görmedim. Pek bilinen bir hareket değil.görmüştüm ama hiç uygulamadım
Zaten oyuna az giriyordu işe girince @kekomancer hiç gelmez oldu. Onsuz oyunlar da zevk vermez oldu.Takım tf kazanınca kimisi baron almayı düşünür, kimisi kule almayı, ben yine seni düşünürüm @kekomancer xd
Kekosuz lol,şekersiz çaya benzerZaten oyuna az giriyordu işe girince @kekomancer hiç gelmez oldu. Onsuz oyunlar da zevk vermez oldu.
İşe girdiğimden değil asıl oyunum başladığı için ara verdim lole yoksa iş hayatım aylık 3-4 saati geçecek bir iş değil:dZaten oyuna az giriyordu işe girince @kekomancer hiç gelmez oldu. Onsuz oyunlar da zevk vermez oldu.
Asıl oyunun ne?İşe girdiğimden değil asıl oyunum başladığı için ara verdim lole yoksa iş hayatım aylık 3-4 saati geçecek bir iş değil:d
Path of ExileAsıl oyunun ne?
@Joey Wheeler olum sen bu mesaja neden gülücük atıyon sen yorick otp sin yorum yapma hakkın yokkkzor ama azir çok zor dendiği kadar su herowlra zor denmiyor mesela;
yasuo, kata, qiyana, akali , lb, zoe, cass, irelia bence hepsi azir den daha zor
Bu oyunda da kötü müsün ?Path of Exile
Hayret hata yapmamışsın bu sefer.Bu oyunda da kötü müsün ?