Az bile dedim sövsem yeridir ne oynayacağım,gereksizlerle xdMaçta az ağla vayne maçında full ağladın yav. Bir yandan taşımaya bir yandan sana moral vermeye çalışıyorum yoruyorsun beni xd
Az bile dedim sövsem yeridir ne oynayacağım,gereksizlerle xdMaçta az ağla vayne maçında full ağladın yav. Bir yandan taşımaya bir yandan sana moral vermeye çalışıyorum yoruyorsun beni xd
Olum onlar kötü oyuncuydu maç boyu hayıflanmana gerek yoktu zaten kesiyordum herkesi benle oynayacaktın sadece. Evelyn in bana yaptığı gibi gtlük yapmadılar ben sadece 5 dakka dc de sinirlendim oynadım oyunu kazandık aynısını yapsan o maçıda kazanmıştık hdkshskhsAz bile dedim sövsem yeridir ne oynayacağım,gereksizlerle xd
5 Dakika sinirlendim = Adamın gelmişine geçmişine, ölüsüne dirisine küfretmekOlum onlar kötü oyuncuydu maç boyu hayıflanmana gerek yoktu zaten kesiyordum herkesi benle oynayacaktın sadece. Evelyn in bana yaptığı gibi gtlük yapmadılar ben sadece 5 dakka dc de sinirlendim oynadım oyunu kazandık aynısını yapsan o maçıda kazanmıştık hdkshskhs
Yav he he ne alaka bitmişti zaten olum xdOlum onlar kötü oyuncuydu maç boyu hayıflanmana gerek yoktu zaten kesiyordum herkesi benle oynayacaktın sadece. Evelyn in bana yaptığı gibi gtlük yapmadılar ben sadece 5 dakka dc de sinirlendim oynadım oyunu kazandık aynısını yapsan o maçıda kazanmıştık hdkshskhs
Chate yazmadım ama o evelynn anasından babasından almadığı ilgiyi benden almak istedi. Küfretmem için çabaladı da küfretsem hoşuna gidecekti etmedim. Ruh hastası herif tam dayaklıktı. Bu sezonki en tuhaf kişiydi bilmeyenlere olayı açıklayayım.5 Dakika sinirlendim = Adamın gelmişine geçmişine, ölüsüne dirisine küfretmek
beni eksik bırakmadığınız her tf yi aldırdım la saçma sapan tribe girip ayrık ölüyordunuzYav he he ne alaka bitmişti zaten olum xd
5v5 den bahseden kim?Sen hiçbir 5v5 te benim main herolarıma karşı win alamadın yavaş ye boğazında kalmasın .d
Renata'yı da bir ara denemeyi düşünüyordum.Renata 7 level oldu oh be. Huzur içinde ölebilirim artık.
Güzel çarAzir oynaması keyifli bir karakter. Yavaş yavaş alışıyorum.
Renata'yı da bir ara denemeyi düşünüyordum.