Ben cevabı aldım ezogelin çorbası seni xdHayret hata yapmamışsın bu sefer.
Soruna gelecek olursak, başlangıç önermeni yanlış kurduğun için soru da haliyle yanlış oluyor.
Ben cevabı aldım ezogelin çorbası seni xdHayret hata yapmamışsın bu sefer.
Soruna gelecek olursak, başlangıç önermeni yanlış kurduğun için soru da haliyle yanlış oluyor.
Ne alaka anime ppsi olanlar için geçerli değil miydi o? :S@Joey Wheeler olum sen bu mesaja neden gülücük atıyon sen yorick otp sin yorum yapma hakkın yokkk
Ben cevabı aldım ezogelin çorbası seni xd
@Mihawk üyeler arasında rekabet kızışıyor. Turnuva ne zaman?
kata daha zor. katarina’nın zor bir çar olmadığını söyleyen bronzdurNe alaka anime ppsi olanlar için geçerli değil miydi o? :S
Çoğu kişi tarafından oyunun en zor şampiyonu olarak kabul görmüş, alışması ciddi manada emek isteyen çara Katadan kolay demişsin. Bir zahmet kükreyelim buna.
Çalıya pus, herkesin canı yarım kalınca bıçak at r bas pentan h.o. Kata dediğin çarın tek cümlelik özeti budur. Zorluk sıralamasında gireceği yer max Annie ve Diana'nın üstü olur.kata daha zor. katarina’nın zor bir çar olmadığını söyleyen bronzdur
bu mesajla oyundan anlamadığını ispatladınÇalıya pus, herkesin canı yarım kalınca bıçak at r bas pentan h.o. Kata dediğin çarın tek cümlelik özeti budur. Zorluk sıralamasında gireceği yer max Annie ve Diana'nın üstü olur.
Katarina mekanik olarak zor ama kötü oynayanı cezalandırmıyor. Koridoru yanlış ittin ormancı + destek arkanda mı belirdi dalgaya, dalga yoksa rakibe E at çık. W at hareket hızı kazan. Koridorda ezildin mi roama çık. İkisini de mi yapamadın, tfde ultin ile illaki kill alıyorsun, oyuna dönme şansın oluyor. Yasuo için mesela ezildiyse koridorun berisinde XP almaya çalışsın, ormancı veya destek engage attığında sadece R tuşuna basarak oyuna dönme potansiyeli var. Azir bu kadar affedici bir karakter değil.kata daha zor. katarina’nın zor bir çar olmadığını söyleyen bronzdur