Oha level farkıda yok. hummm...
Oha level farkıda yok. hummm...
ap si baya yüksek yalnız ejderlerden falan. 3 item 700 ap ne. 700 ap ye normalOha level farkıda yok. hummm...
Üzerinde movie çekmişler. Sigara eşliğinde izlerken dertlenip forumda teselli arayışına çıkmış. Üstüne gitmeallahtan bi mac kaybetti bütün forumu ap varus derdine düşürdü böyle bi toksiklik yok
Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım.Üzerinde movie çekmişler. Sigara eşliğinde izlerken dertlenip forumda teselli arayışına çıkmış. Üstüne gitme
Adam sana garibanım demiş sanırım. Böyle muamele görüp birde on binlerin izlediğini görünce ben bile üzüldüm seni düşünemiyorumBu hikaye bir yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım.
Aramızda level farkı çok fazla. Sen alırsın beni. Yani şampiyondan bağımsız bireysel yeteneklerin yetiyor almak için.@Vvv gel bir topta kapışalım. Geçen geldi ap varus baya ezdim ama senin kadar iyi oynayamaz o.
O maçın gecesi desteğe ticket atmıştım hesap boostlanıyor diye, videoyu görür görmez iddiam kanıt buldu diye sevindim. Şimdi silverdan çıkamayan o kolsuz hem boost için verdiği çorba parasından hem de hesabından olacak. Neden üzüleyim? Yıkılacağım günü beklemişsiniz ama o gün bugün değil.Adam sana garibanım demiş sanırım. Böyle muamele görüp birde on binlerin izlediğini görünce ben bile üzüldüm seni düşünemiyorum
sen o çileyi cektin o lp yi kaybettin bi kere. bunu hiçbir şey yerine getiremeyecekO maçın gecesi desteğe ticket atmıştım hesap boostlanıyor diye, videoyu görür görmez iddiam kanıt buldu diye sevindim. Şimdi silverdan çıkamayan o kolsuz hem boost için verdiği çorba parasından hem de hesabından olacak. Neden üzüleyim? Yıkılacağım günü beklemişsiniz ama o gün bugün değil.
Benim bildiğim smurf hesap kasmak yasak değil. Yani smurf hesabım der geçer.O maçın gecesi desteğe ticket atmıştım hesap boostlanıyor diye, videoyu görür görmez iddiam kanıt buldu diye sevindim. Şimdi silverdan çıkamayan o kolsuz hem boost için verdiği çorba parasından hem de hesabından olacak. Neden üzüleyim? Yıkılacağım günü beklemişsiniz ama o gün bugün değil.