4 tane tuşa 2 saniyede basmıs ışık hızı kombo yaptım diyo. yarım saniyelik is@Joey Wheeler belki de yorick sana göre değildir
4 tane tuşa 2 saniyede basmıs ışık hızı kombo yaptım diyo. yarım saniyelik is@Joey Wheeler belki de yorick sana göre değildir
Yeni hesap açtım yükselebildiğim kadar yükselmek istiyorum der.Benim bildiğim smurf hesap kasmak yasak değil. Yani smurf hesabım der geçer.
Belli olmaz ya zevkine oynarız zatenAramızda level farkı çok fazla. Sen alırsın beni. Yani şampiyondan bağımsız bireysel yeteneklerin yetiyor almak için.
Hiçbir şey olmayacakO maçın gecesi desteğe ticket atmıştım hesap boostlanıyor diye, videoyu görür görmez iddiam kanıt buldu diye sevindim. Şimdi silverdan çıkamayan o kolsuz hem boost için verdiği çorba parasından hem de hesabından olacak. Neden üzüleyim? Yıkılacağım günü beklemişsiniz ama o gün bugün değil.
Diyemez.Benim bildiğim smurf hesap kasmak yasak değil. Yani smurf hesabım der geçer.
O zaman Ben Yorick'e göre olurum.@Joey Wheeler belki de yorick sana göre değildir ya da oyundaki adının cezasını budur
arthur dan free coaching aldı dayak yiye yiye hala ilerleme yokYeni hesap açtım yükselebildiğim kadar yükselmek istiyorum der.
Mecbur silver,gold bu eloları geçecek,direk elmas başlayamaz yeni hesapla.
Ben Joey yerinde olsam nasıl bu kadar kolay oyunu domine edip win almış ona bakarım.
Onun gibi oyna sende direk lig çık.
Doğduğun andan beri bu günü bekliyordun herhalde.4 tane tuşa 2 saniyede basmıs ışık hızı kombo yaptım diyo. yarım saniyelik is
olum olayı büyüten sensin onun farkında değil misinDoğduğun andan beri bu günü bekliyordun herhalde.
Tamam olurBelli olmaz ya zevkine oynarız zaten
Ne alaka olm sabahtan beri tek kelime etmiyom, bir yandan Varus tartışıp bir yandan bana sıkıyonuz. Arada bi alıntı yapıyom o kadar. Allahtan Varus'un bozukluğu tartışmaya kapalı bir konu da çok vuramadınız, bir ay foruma giremezdim yoksa.olum olayı büyüten sensin onun farkında değil misin