Orası öyle sadece olası bir senaryoda olabilecekler ürkütüyor beni.Onlar ellerindeki Doge'u satmazlar, niye satsınlar ki? Yükseldikçe ufak ufak satarak çok daha büyük para kaldırabilirler.
Orası öyle sadece olası bir senaryoda olabilecekler ürkütüyor beni.Onlar ellerindeki Doge'u satmazlar, niye satsınlar ki? Yükseldikçe ufak ufak satarak çok daha büyük para kaldırabilirler.
Evini, arabanı falan basmadıysan çok da korkmana gerek yok.Orası öyle sadece olası bir senaryoda olabilecekler ürkütüyor beni.
Teşekkürler.Bir kripto paranın market değeri dolaşan arzı ile mevcut değeri çarpımı üzerinden bulunur. Yani basitçe kripto paranın piyasadaki toplam değeridir. Fully dilluted dediğin ise tam seyreltilmiş market değerini ifade eder ve maksimum arz ile mevcut değeri çarpımı üzerinden bulunur. Bu terim borsada kullanılan bir şey aslında, sağlam olarak görülen bir hissenin potansiyeli gösteriyor. İleride ne kadar değerli olacağını haber ediyor. Yani yüksek olması olumlu bir şey ama..... kripto borsasında planlı olarak piyasaya sürülen kripto paralar için önemli dense de çoğunlukla pek bir önemi yok. Çünkü değerler çok oynak. Yani yıllar sonra bir kripto para tam olarak piyasaya sürüldüğünde ne değerde olacağının şimdiden bilmenin imkanı yok. Yine de bakılabilir bir şey.
1 cent iken almadığım için hiç bulaşmadım ben.Evini, arabanı falan basmadıysan çok da korkmana gerek yok.
Shib'den iki dolar kâr ettim şu an. 10 dolarlık almıştım altı üstü.1 cent iken almadığım için hiç bulaşmadım ben.
3 dolar oldu.Shib'den iki dolar kâr ettim şu an. 10 dolarlık almıştım altı üstü.
Küçük miktarlar ama insan mutlu oluyor .d .geçen Akita Safemars ve Safemoon a da cüzi miktarlar attım şimdiden hepsi min 2x yaptı.Shib'den iki dolar kâr ettim şu an. 10 dolarlık almıştım altı üstü.
Dört dolar oldu. Bir şey kazanırım diye almadım açıkçası, tamamen geyiğine.Küçük miktarlar ama insan mutlu oluyor .d .geçen Akita Safemars ve Safemoon a da cüzi miktarlar attım şimdiden hepsi min 2x yaptı.
Senin mesajları görünce aldım ben de azıcık. Çok iyi gidiyor şimdilik.Dört dolar oldu. Bir şey kazanırım diye almadım açıkçası, tamamen geyiğine.
Şu an 10 dolar kârdayım.Senin mesajları görünce aldım ben de azıcık. Çok iyi gidiyor şimdilik.