Market cap ile fully dilluted market cap arasındaki fark ne?
4 5 milyon tane alıp unutalım mı abi@justahuman
Sonunda yaklaşık bir milyon adet Shiba alabildim. Yaklaşık on dakikada bir dolar kâr getirdi bile.
Şu an ilk 50 coin arasına girdi, Elon buna da göz kırpmıştı geçenlerde. x10 yapsa bile bana yeter.4 5 milyon tane alıp unutalım mı abi
Discorda yazdığında 10 dolar atmıştımŞu an ilk 50 coin arasına girdi, Elon buna da göz kırpmıştı geçenlerde. x10 yapsa bile bana yeter.
SNL adında bir programın sunuculuğunu yapacak.Bugün Elon Musktan açıklama bekleniyordu sanki
Discorda yazdığında 10 dolar atmıştım
Doge'de yanılmadık, umarım bunda da tuttururuz. 10 doları 1000 dolar yapsa, koy cebe gitsin.Bugün Elon Musktan açıklama bekleniyordu sanki
Discorda yazdığında 10 dolar atmıştım
Sabah yazıp göndermediğim mesaj da birlikte gitmiş.SNL adında bir programın sunuculuğunu yapacak.
Bir kripto paranın market değeri dolaşan arzı ile mevcut değeri çarpımı üzerinden bulunur. Yani basitçe kripto paranın piyasadaki toplam değeridir. Fully dilluted dediğin ise tam seyreltilmiş market değerini ifade eder ve maksimum arz ile mevcut değeri çarpımı üzerinden bulunur. Bu terim borsada kullanılan bir şey aslında, sağlam olarak görülen bir hissenin potansiyeli gösteriyor. İleride ne kadar değerli olacağını haber ediyor. Yani yüksek olması olumlu bir şey ama..... kripto borsasında planlı olarak piyasaya sürülen kripto paralar için önemli dense de çoğunlukla pek bir önemi yok. Çünkü değerler çok oynak. Yani yıllar sonra bir kripto para tam olarak piyasaya sürüldüğünde ne değerde olacağının şimdiden bilmenin imkanı yok. Yine de bakılabilir bir şey.Market cap ile fully dilluted market cap arasındaki fark ne?
Bu Doge u tutan en büyük 5000 cüzdan toplam Doge miktarının yüzde sekseni ediyormuş. milyonlarca hodler olduğunu düşünürsek bu 5000 balina satmaya başlarsa ocak fiyatının da dibine gidebilir diye düşünüyorum. bu konuda dikkatli olmanızda fayda var.Doge'de yanılmadık, umarım bunda da tuttururuz. 10 doları 1000 dolar yapsa, koy cebe gitsin.
Onlar ellerindeki Doge'u satmazlar, niye satsınlar ki? Yükseldikçe ufak ufak satarak çok daha büyük para kaldırabilirler.Bu Doge u tutan en büyük 5000 cüzdan toplam Doge miktarının yüzde sekseni ediyormuş. milyonlarca hodler olduğunu düşünürsek bu 5000 balina satmaya başlarsa ocak fiyatının da dibine gidebilir diye düşünüyorum. bu konuda dikkatli olmanızda fayda var.
Doge un neler yaptığı ortadayken shibdende iyi bir performans görürürz umarım.