Silinmiş Üye
Oğlum beni niye böyle teselli etmiyon laaa Resmen benim üstüme yıktın kaçtınSenin durumun da komik ya hasdhjadsjajdhads Kripto aldığın günden sonra dibi gördün 1 gün beklesen hayvan gibi kâr yapardın büyük ihtimal
Oğlum beni niye böyle teselli etmiyon laaa Resmen benim üstüme yıktın kaçtınSenin durumun da komik ya hasdhjadsjajdhads Kripto aldığın günden sonra dibi gördün 1 gün beklesen hayvan gibi kâr yapardın büyük ihtimal
Ne teselli etcem yav seni Piyasayı da beni de batırdın zatenOğlum beni niye böyle teselli etmiyon laaa Resmen benim üstüme yıktın kaçtın
Ne olacak bizim bu şanssızlığımız? Bir ekonomi vuruyor bir kripto vuruyor bir kurlar vuruyor...Aynen! Euro'dan ettiğim kârı burada yedim. Gerçi Euro'yu da bozdurmadık bakalım kesin o da düşer. (Normalde kesinlikle düşmemesi lazım hatta daha da artması lazım ama ekonomi bakanımız faiz arttırma tuşuna abanacaktır )
#çareabroadNe olacak bizim bu şanssızlığımız? Bir ekonomi vuruyor bir kripto vuruyor bir kurlar vuruyor...
Dönerci açalım.#çareabroad
Gel senle viyanaya gidelim. Opera binasının olduğu cadde çok güzel. Veya hemen altındaki büyük parkın olduğu yerler. Oralardan ev tutarız, sana alman hatun buluruz?
Orada çok dönerci var. Tutmaz. Ama cikofte, içli köfte falan tutabilir.Dönerci açalım.
Şu an için direkten döndü.Kendi açımdan 48 bini gerçekten önemli görüyorum.