Keşke param olsaydı da bassaydım diyorum. Tam girmelik ortam var.
Toparlayabilir evet. Ama hala dip yapmamıs da olabilir.Keşke param olsaydı da bassaydım diyorum. Tam girmelik ortam var.
500 bin TL'ye çıkan Bitcoin 350 bin oldu daha ne dip yapacak?Toparlayabilir evet. Ama hala dip yapmamıs da olabilir.
3 ay icinde 70 bin dolar olsa da, 20 bin dolar olsa da şaşırmam.500 bin TL'ye çıkan Bitcoin 350 bin oldu daha ne dip yapacak?
Bugün adam 370 bin TL iken 7 tane falan aldı, bir gün geçmeden 250 bin TL'den fazla kar etti. Ulan bu hayatı bunlar yaşıyor...
Binance global, daha fazla coin içeriyor. Trbinance ise yatırma avantajı var ve belli başlı coinleri bulunduruyor. Ama trbinance ile para yükleyip diğerine de hızlıca aktarabiliyorsun. Binance ile giriş yap diyerek iki hesabı birbirine bağlayabilirsin.Trbinance yerine binance.com’dan hesap açmışım . Arada fark var mı ne yapayım ?
Tarayıcı üstünden binance hesabımla trbinance’a geçebiliyorum. Binance uygulamasının içinde ne yapmam lazım ya da birşey yapmam lazım mı onu anlamadım.Binance global, daha fazla coin içeriyor. Trbinance ise yatırma avantajı var ve belli başlı coinleri bulunduruyor. Ama trbinance ile para yükleyip diğerine de hızlıca aktarabiliyorsun. Binance ile giriş yap diyerek iki hesabı birbirine bağlayabilirsin.
Bitcoin daha çıkacak gibi, şuan o batma noktasında değil gibi.3 ay icinde 70 bin dolar olsa da, 20 bin dolar olsa da şaşırmam.
Alacağın coin eğer Binance üzerinde var ise trbinance üzerindeki para ile transfer yapabiliyorsun.* Ama uygula içinde geçiş olduğunu pek sanmıyorum çünkü ikisininde ayrı uygulaması mevcut sanırım.Tarayıcı üstünden binance hesabımla trbinance’a geçebiliyorum. Binance uygulamasının içinde ne yapmam lazım ya da birşey yapmam lazım mı onu anlamadım.